פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אהלן חיברתי את הLCD למחשב DVI-HDMI ורואים סבבה שמתי רזלוציה של המסך טלווזיה 1360X768עכשיו למה סרטי HD אני לא רואה על כל המסך? אני רואה עם שוליים שחורים למעלה ולמטה...אני רוצה להנות מכל המסך ולראות בכל המסך-יש לי אפשרות לעשות זום אבל אז אני מאבד פרטים מהצדדים של הטלוויזיהאיך פותרים את זה?
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אין מה לפתור, זה נורמלי לחלוטיןהסרטים בפורמט רחב, אתה יכול להתאים על כל המסך אבל אז תאבד את היחס
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר אז זה נורמלי שאני לא ארה על כל הLCD כולו? זתומרת אני בפורמט 16:9 ברזלוציה שציינתי אך עם פסים שחורים למטה ולמעלה.. אתה לא נהנה מכל שטח הפנים של המסך...
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר רגע עכשיו כשאני רואה סרט בHD אני רואה בLCD בHD? כי זה לא אותה איכות כמו שראיתי בחנות של ערוץ בHD בממיר כמו למשל נשיונל ג'אוגרפיק
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים תראה אצלך NATIONAL GEOGRAPHIC וזה יהיה באותה איכותיכול להיות שהורדת סרט באיכות נמוכהיכול להיות שהגדרות הצבע/בהירות/ניגודיות לא מתואמות בהגדרות מחשב/טלוויזיהיש סרטים שמשודרים בפורמט 16:10 ואצלך הטלוויזיה 16:9 מה שמסביר את הפסים השחורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.