פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים יש לי מערכת 5.1 ערוציםוהיא עובדת מעולה אפילו בבדיקה של הדרייבר כול הרמקולים תקינים ועובדיםאבל ב ווינדוס מדיה פלייר הוא מפעיל רק את הקדמייםאיך מגדירים שכולם יעבדו ?זה WIN 7
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחובר באופטי/ קואקסיאלי או אנאלוגי? משתמש בכרטיס קול מובנה של המחשב או אחר? אם המצב שלך הוא זה שמסומן בקו אז זה כי הכרטיס קול לא יודע לקודד DD/DTS...
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר הכרטיס קול המובנה תומך 7.1 ערוצים הוא עבד מעולה (כול הרמקולים) עם ה WIN XP ועכשיו שאברתי ל WIN 7 במדיה פלייר רק הקדמיים עובדים אבל כול הרמקולים עובדים בדקתי בדרייבר יש שם בדיקה לכול הרמקולים בדרייבר גם מגדירים מה מחובר לכול חיבור זה הכבל שאני משתמש בו כך שהבעיה היא לא בSOFT או בכרטיס קול או ברמקולים
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים באיזה רמקולים מדובר? אתה מחובר עם כבל אחד כזה? השתמשת באותו קובץ במדיה פלייר בXP וב7 ובXP היה5.1 וב7 לא? המערכת הייתה מחוברת אותו דבר גם בXP וגם ב7?
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר המערכת מחוברת עם 3 כבלים כמו ששמתי בתמונהמדובר במערכת שבמפרט שליאני משתמש עם המדיה פלייר שמגיע עם ה WIN 7 אני משתמש ב 5.1 ערוצים (כי המערכת היא 5.1 ערוצים) הכרטיס קו מסוגל להחזיק מערכת של 7 רמקולים וסהב (7.1 ערוצים) ועדיין ישאר לו חיבורים פנויים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.