עבור לתוכן

כרטיס מסך גורם לבעיות מוזרות

Featured Replies

פורסם

לפני שבועים קניתי רדאון 9600 פרו של ספיר, הכל עבד טוב עד שלפני שלושה ימים נהרס לי הארד דיסק, החלפתי אותו ואיך שהוא גם הספק נדפק אז גם אותו החלפתי.

אתמול התקנתי הכל על הארד דיסק החדש, הכל עבד מצויין, השארתי את המחשב דלוק עד שלפני כמה דקות עשיתי ריסט.

המחשב לא עשה ריסט אלא נתן לי הודעה אחרי הודעה שהמחשב לא יכול לכתוב את הנתונים על הארד דיסק לספריה X ואחרי ל Y וכו...

עשיתי הארד ריסט, המחשב עלה והתחלתי שוב לקבל הרבה הודעות שגיעה מהסוג הנ"ל, שוב הארד ריסט ויאללה לSAFE MODE, המחשב טען את הקבצים, לא העלה את חלונות ואחרי דקה החליט שמתאים לו לעשות ריסט. נסיתי שוב לעלות את חלונות "רגיל" ואז כל מה שקיבלתי היה מסך שחור עם סמן של עכבר.

אמרתי לעצמי אולי הספק לא מספיק חזק, אבל לא.

אמרתי אולי הזכרונות דפוקים, אבל זה גם לא היה זה.

אז אמרתי מה זה עוד יכול להיות??? הכרטיס מסך!!!

וכן ברגע שהחזרתי את הכרטיס הישן הכל עבד כתקנו. נסיתי שוב את הרדאון ושוב אותן בעיות, ושוב את הכרטיס הישן ושוב הכל עובד.

אני ממש מצטער שההודעה כזו ארוכה אבל אני ממש אובד עצות...

אני הלך להחזיר את הכרטיס אבל, מה אם הבעיה קורה רק על המחשב שלי ? ומה אם הם יגידו לי שישלחו את הכרטיס לתיקון? אני צריך לדרוש חדש?

תודה

פורסם

קודם כל, תמצא כותרת קצת יותר נורמלית...

בקשר לבעיה שלך, אתה הראשון שהראדון שלו עשה כזאת בעיה... פשוט תחליף אותו בחנות ותדרוש לקבל חדש במקום בלי לחכות... אין סיבה שייבשו אותך סתם

פורסם

מפרט של המחשב שלך היה עוזר, וזה מתאים יותר לפורום תמכיה טכנית או חומרה כללית, כי נראה לי יש לך בעיה כוללת. הבעיה שאתה מתאר יכול לנבוע גם מלוח אם תקול, שלא מספק מספיק מתח לAGP.

פורסם
  • מחבר

amd athlon xp1900+

samsung 512mb

msi kt3 ultra

ניסיתי לנתק את הצורב ואת הארד הדיסק השני ולהפעיל ועדיין היתה את הבעיה.

פורסם

קודם כל, תמצא כותרת קצת יותר נורמלית...

^^^

ניסית להכנס למצב VGA?

פורסם
  • מחבר

לא, דרך הביוס ?

פורסם

בשביל להיות בטוח, תבדוק את הכרטיס על מחשב אחר

פורסם
  • מחבר

כן, זה מה שהתכוונתי לעשות יותר מאוחר.

כמה וואט הראדון צורך וכמה גי פרוס 2 פרו?

פורסם
  • מחבר

הרגע חזרתי מחבר וזה עובד אצלו... :'(

מה לעשות ?

נ.ב. עכשיו ניסיתי ספק אחר ועדיין הבעיה קיימת.

פורסם
  • מחבר

עליתי על הבעיה, התקנתי כרטיס מסך אחר ואחרי זה הסרתי כל מה שקשור ל ATI.

החזרתי את הכרטיס שלי ועכשיו הוא פועל. הבעיה היא שאם אני מתקין לו דריוורים ועושה ריסט הוא שוב נותן לי את השגיאה : windows delayed write failed : windows was unable to save the data to directory "x" all the data will be lost etc...

ניסיתי שלוש גרסאות שונות של דריוורים.

למישהו יש רעיון ?

עידכון : http://support.microsoft.com/?kbid=812937

הנה לינק לבעיה שלי, אני מקבל את זה אחרי שאני מתקין דריוורים ועושה ריסט.

עידכון שני : נמצאה הבעיה, אם מישהו מעוניין לדעת אז ככה : ללכת ל SYSTEM -> advanced -> performance settings -> advanced ולשין את memory usage על programs.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים