פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים כשאני מקרב את האוזניים לרמקולים אני שומע כל מיני רעשים חלשים ומעצבנים.... גם בווליום חלש שומעים אותם, אבל ככל שאני מגביר שומעים אותם יותר חזק ובערך בחצי מהלוויום אני שומע אותם כבר בלי להתקרב ממש לרמקוליםיש את הרעשים האלה רק ב-2 הרמקולים הקדמייםזה לא הכבל שמתחבר למחשב או הכרטיס קול כי גם כשהמערכת מנותקת מהמחשב שומעים את הרעשים.....יש לכם מושג מה אני יכול לעשות?... ???תודה מראשד"א אני מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות על הרמקולים האלה פשוט אני לא מבין בזה כלום ואין לי עוד את מי לשאול.......
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר כשאני פותח את ה- volume control/ play controlיש שם משהו שנקרא auxiliaryאז כשאני מנמיך את זה עד הסוף, הרעשים נחלשים (די הרבה)אבל עדיין יש רעשים חלשים.....כנ"ל לגבי cd audio, רק שהוא מחליש פחות את הרעשיםבקיצור, אם אני עושה mute למחשב (או שאני מנתק את המערכת מהמחשב) הרעשים נחלשים, אבל עדיין קיימים
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני יודע על מה אתה מדבר גם לי יש את זה אבל רק שמקרבים את האוזן לתוך הרמקול שומעים למה זה קורה איין לי מושג !
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים כשאני פותח את ה- volume control/ play controlיש שם משהו שנקרא auxiliaryאז כשאני מנמיך את זה עד הסוף, הרעשים נחלשים (די הרבה)אבל עדיין יש רעשים חלשים.....כנ"ל לגבי cd audio, רק שהוא מחליש פחות את הרעשיםבקיצור, אם אני עושה mute למחשב (או שאני מנתק את המערכת מהמחשב) הרעשים נחלשים, אבל עדיין קיימיםתעשה "השתק" לכל מה שאתה לא משתמש בו בהגדרות ווליום.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אני מצטער להודיע לך שזה לא הבעיה יש לי תרמקולים ועשיתי השתק אחד אחד לדברים לבדוק אם משהו מהם מבטל וזה לא מבטל תרעשים.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אצלי זה עבד... עכשיו גם שאני מגביר את הרמקולים עד הסוףבלי לנגן שום סאונד אני לא שומע אפילו רעש קל.
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים אלה כבר רעשים שאני מאמין ישנם בכל רמקול.כל רמקול שתגביר עד הסוף תשמע את הלחשושים האלה...
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים אני מאמין שאתה צודק בזה כי אני זוכר את זה מרמקולים אחרים, אני מבטיח לך שאני אבדוק את זה גם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.