פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני כנראה הולך לרכוש מסך חדש ואני צריך שיהיו בו את הרכיבים הבאים:טוב למשחקים כמו זוית צפיה וכוקל האם זה משנה אם המסך מחובר ב DVI או היציאה הרגילה?תנו לי המלצות מסך 15" בסביבות 1500-1800 ש"ח
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני ממליץ לך לעשות קצת חיפוש בפורום, שאלות כאלו נשאלות מדי פעם. אומנם לא תמיד נמצאת תשובה מוחלטת אבל כך תוכל למקד את החיפוש שלך אחר כרטיס.וכניסת DVI נחשבת לאיכותית יותר
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני חושב שאין בארץ מסכי 15" עם כניסת DVI.. זהו דור ישן של מסכים שמתחיל להעלם מהעולם לאט לאט..
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אני לא חושב שיש הבדל בין DVI ל VGA רגיל ב-99% מהשימושים במסךאני משתמש ב DVI רק בגלל שאני מחבר CRT לכניסת VGA, לא בגלל שראיתי הבדל באיכות
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אני לא ממש בקיא בנושא אבל אני ממליץ לך ללכת לחנויות מחשבים כלשהם, לראות, להתרשם, ולבדוק איכות.אם משהו ימצא חן בעניך אז תתיעץ עם אנשים מבינים ותקנה.אולי גם כדאי לך לחכות ולחסוך קצת כסף ולקנות 17" בעניי זה עדיף מ 15" כי זה קטן, אם אני טועה אז שייתקנו אותי.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים שאלתי האמת שאלה דומה לפני כמה זמן.. לפי מה שאני יודע: גודל המסך שלך יהיה קצת פחות מ-"17 רגיל (שכן, במסכים אלו התצוגה היא "16).. כדי שהמסך יהיה מתאים למשחקים אתה צריך Refresh Rate נמוך מ-25ms.. לי המליצו על LCD 17" על ה-Hyundai Q17A.. אבל אתה מחפש 15" אז אני מאמין שאני לא כל כך עוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.