עבור לתוכן

הביפר משתגע !!!

Featured Replies

פורסם

שוב אני, ושב תקלה :) טוב זהל א משמח אותי הפעם :)

אחרי שדפקתי פירמוט חמוד למשחב והכל עובד כשורה,

לפתע, אני מתחיל לשחק להנאתי במשחק ומחשבת ותפאום ! הביפר משתגע !! ביפ ביפ ביפ !! כן הבנתם נכון, כל משחק מחשב זה עושה את זה בצורה מטורפת. שאני יוצא מהמשחק הביפר עושה ביפ בצורה פחות כרונית אבל עדיין מעצבן. המסקנה שלי ?

המעבד הולך להשרף או הכרטיס מסך ?

טוב קצת רקע- מזה פעמים רבות המאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד ואני מסדר אותו כל פעם מחדש, שמתי לב שהוא לא עובד שוב אבל רק ממש לאחרונה הביפר התחיל לצףצף. אני מוריד את אפשרות הוריס כי במארז הקודם שלי זה גם קרה והייתי ממוגן מספיק, אז פשוט ניתקתי את הביפר זה ממש עצבן!.

בכל מקרה המעבד שלי הוא p4 1800 northwood

מעבד מספיק טוב והמאוור שלו עובד כראוי... אולי הוא מתחמם ? אין לי מושג !

בכל מקרה בבקשה תגידו מה עליי לעשות אני בטוח שהביפ הזה נועד להזהיר אותי, כלומר הלוח אם מזהיר אותי שמשהו בחום יתר !!!

בבקשה תעזרו לי ! מה עליי לעשות ?

חותם את ההודעה בבוז לכרטיס המסך החלוש שלי, מרקין ראשו ואומר : "דיי נמאס מפיגועים !"

על החתום מעוף האדם, או כמו שנוהגים לקרוא לי, madralamusttiotion (אגב סתם מילה שהמצאתי כרגע :) )

אהה כן, תודה מראש :P

פורסם

תוריד תוכנה לבדיקת טמפ' ותראה מה הטמפ' של המעבד.

פורסם
  • מחבר

אוקי המפ של המעבד היא 32 והלוח אם 29. גם טרחתי לסדר שוב את המאוור של הכרטיס מסך מכל האבק והוא עובד כמו שצריך, אבל הביפר עדיין ממשיך......יתכן שזה וירוס ?!?!?! >:(

או משהו דפוק ? תראו את המחומרה שלי במפרט מחשב שליץץץ :P הצילו !

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שאתם לא נלהבים לעזור, אז אני מפלפל את הפרשה !!!

בכל מקרה בעודי משחק הפרוב היה רץ ברקע ולפתע צפצןף ונדאוז מתעצבן התלווה לביפר המשוגעה ! האזוז פרוב החל להקפיץ את חלון המשחק והביא אותי לטבלה שכזו שמספר מסויים הבהב שמה +3.3V

משהו כזה תראה בעצמכם !! מה זה ??!?! למה זה מהבהב ? זה הבטריה של הלוח ? הספק חלש ? מה זה אומר !?!?!

הרי לכם תמונות שתראו במה מדובר!!!!!!! >:( עזרה !!!!!!!!!!!!! ???

פורסם
  • מחבר

ומתמונה של הטמפ' בזמן משחק....

פורסם

הספק שלך לא מעביר מתח בצורה נורמלית ללוח אם

פורסם

הבעיה היא בספק, הספק שלך נותן 3 וולט במקום 3.3 וולט, זה לא בריא לרכיבים ואם אתה לא רוצה תקיעות ובעיות תחליף ספק ומהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים