עבור לתוכן

[שאלה] חיבור מחשב/ממיר לLCD

Featured Replies

פורסם

אהלן קודם כל!

לי יש בחדר LCD 32 אינץ של פנסוניק ממיר של הוט ומחשב.

אני מעוניין לחבר את שתיהם לLCD ולקבל את האיכות הכי טובה ולכן אני אשאל 2 שאלות שתעזרו לי

1) חיבור המחשב לLCD- אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD כדי להנות מתכני HD בעיקר מהמחשב לטלוויזיה. לצורך העניין הבנתי שיש 2 סוגי חיבורים:

א. VGA-VGA

ב. DVI-HDMI

שני סוגי הכבלים מאפשרים העברת תכני HD בין המחשב לטלוויזיה. האם זה משנה איזה כבל אני רוכש איזה סוג ואם כן איפה נראה את ההבדלים ומה הבדל המחירים... (גם מה ההבדל בין כבל מוזהב לרגיל)

2) חיבור הממיר לLCD- יש לי ממיר של הוט כמו שציינתי ואני רוצה לחבר אותו לLCD ולקבל תמונה הכי חדה וטובה שאפשר. הבנתי שיש 3 סוגי חיבורים בין הממיר לLCD:

א. 21 פינים

ב. RCA -(בננות)

ג. SCART-S VIDEO

שוב השאלה הנשאלת היא מה הכי טוב והאם זה משנה איזה כבל אני רוכש מוזהב או לא....

נ.ב אם בעתיד אני משדרג את הממיר לממיר HD זאת אומרת שהחיבור יהיה HDMI לHDMI אז אני לא אצטרך אף אחד מהכבלים שציינתי מקודם נכון?

והאם אפשר לשמוע את הממיר מהרמקולים של המחשב? יש לי פשוט 5.1 רמקולים בחדר שמחוברים למחשב.... ויש לי מתאם שמחבר מצד אחד בין הרמקולים מהצד השני מוציא כניסות ל2 בננות אדום ולבן (אודיו)

אני מצעטר על כל הסלט אבל אשמח אם תהנו לי בסבלנות ובהסברים מדויקין כי אני לא מבין כל כך אני חדש בעסק

תודה רבה מראש

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

21 פינים = SCART

איזה כרטיס מסך יש לך?

איזה רמקולים יש לך?

תענה על השאלות כדי שאוכל לעזור

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך-8600GT

רמקולים-לוג'יטק X530

פורסם

ל8600GT יש 2 DVI + חיבור מוזר כזה שהוא איכשהו סוג של S-video (לפחות לזה שהיה לי... אם אני לא טועה יש גם אחד שיש במקום אחד מהDVI VGA)

מכיוון שאין לי מושג מה דגם הטלויזיה שלך אני אגיד לך את כל האפשרויות:

1) לטלויזיה שלך יש חיבור DVI ואז אתה רק צריך לחבר אותה DVI-DVI, פשוט וקל.

2) לטלויזיה שלך יש חיבור HDMI ואז אתה צריך להשתמש בכבל DVI-HDMI/ מתאם DVI-HDMI וממנו כבל HDMI-HDMI לטלויזיה.

3) לטלויזיה שלך יש חיבור VGA ואז אתה מחבר כבל VGA-VGA לVGA או שיש לך 2 DVI אז אתה מחבר מתאם.

4) לטלויזיה שלך יש חיבורי S-video/ component ואז אתה לוקח מתאם שקיבלת עם הכרטיס, מחבר אותו לחיבור המוזר שבכרטיס ואז אתה יכול לחבר S-video או בקומפוננט.

5) אין לך טלויזיה ואז אתה לא מחבר אותה... :silly:

האופציה הטובה והפשוטה ביותר היא הראשונה כיוון שמדובר בכבל אחד בלי סיבוכים ומתאמים שמעביר את התמונה בצורה הכי חלקה שיש. האופציה השניה זהה באיכות כך שזה לא כ"כ משנה אם תבחר בראשונה או השניה.

בקשר לממיר: SCART הכי עדיף, אחריו הS-video ואז הRCA. הSCART מעביר גם אודיו לעומת האחרים שבהם העברת האודיו היא באמצעות כבל נוסף. אם אתה משתמש בממיר HD אז כמובן שהHDMI שמעביר וידאו ואודיו באיכות הכי טובה עדיף על האחרים.

בקשר לרמקולים, אני חושב שלא תוכל לחבר אותם לממיר ולמחשב במקביל אם בכלל תוכל לחבר אותם לממיר... אם אתה מתעקש אולי תוכל לחבר את הממיר למחשב לכניסת האודיו ואז להעביר את הקול דרך המחשב לרמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים