פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו
פורסם 2009 בנובמבר 2215 שנים בתקציב הנ"ל, אתה לא תוכל להשיג אוזניות "רציניות" (יחסית)מה שכן תוכל להשיג זה סנהייזר H212.שאומרות לענות לך על כל הציפיות. מומלץ להקשיב לפני שקונים.- אם יש לך אפשרות להרחיב את התקציב, יש לך את ה-EQUATION AUDIO RP-21שהם כבר קפיצת מדרגה רצינית.
פורסם 2009 בנובמבר 2415 שנים AKG- K81 DJ (או הK512 שזה בעיקרון אותן האוזניות...).קצת לא נוח (במיוחד אם יש לך ראש גדול, אבל מתרגלים), אבל מבחינת סאונד יהייה לך הכי טוב לפי דעתי (בתקציב שלך בכול מיקרה...)
פורסם 2009 בנובמבר 2415 שנים תקציב כזה תאה לא יכול להביא משהו רציני כמו שאמרו.אתה בכיוון של אוזניות קשת שיושבת על האוזן מהגדולות האילו.. . . עשה טובה קפוץ לחנות הקרובה לביתך תבקש אוזניות כאילו בתקציב כזה ולשמוע לפני וזהו......
פורסם 2009 בנובמבר 2515 שנים אתה כן יכול למצוא משהו רציני יחסי,YAMAHA RH-5MA ,תשמע אותם,מוסיף לאוזניה יש חוסר בסים,אז היא לא מתאימה לך. תבדוק את גראדו SR60
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.