עבור לתוכן

החלפת לוח אם עם יציאת HDMI

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב טוב. עם כרטיס מסך GTX9800+ אני עדיין מעוניין בכרטיס.

לכרטיס אין יציאת HDMI.

אני מעוניין להחליף לוח אם שיש בו יציאות HDMI ולחבר את הכרטיס שלי.

אני רוצה לעבוד עם הכרטיס שלי - ולראות סרטים ביציאת HDMI מהלוח אם.

האם זה אפשרי? האם משהו עובד כך? אשמח לקבל תשובות

תודה

פורסם

יציאת HDMI יש בכרטיסי מסך, בלוח אם ???.

פורסם

תגיד לי מה למוח שלך נתפס הגב? יש לך כרטיס מספיק טוב כדי שתוכל לחבר לו מתאם HDMI-DVI. למה להחליף לוח אם?

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה בלוח אם!!! :bash:

מתאם לHDMI לא מעביר את הקול רק תמונה בHD.

עדין לא קיבלתי תשובה.

האם HDMI על הלוח יעבוד טוב ביחד עם כרטיס מסך נפרד.

האם אני יוכל לעבוד עם המחשב ולשדר סרטים דרך הHDMI בלוח אם?

תודה

פורסם

אני לא יודע אם קיים כזה דבר (סביר להניח שקיים) אבל חבל על הכסף, תנסה לפתור את זה... תחפש בדרייברים וגם בטלויזיה תבדוק אם יש עוד חיבורים של HDMI, תנסה אותם. ותבדוק גם בתפריטים אם יש אופציה לבחור אם יגיע סאונד מהHDMI או לא. יכול להיות שאם תחליף את הDVI שאליו הוא מחובר אז כן יהיה קול כי יש כרטיסים שרק באחד יש קול

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני חייב להחליף לוח אם ???

פורסם

זו שאלה או תשובה? אני לא מבין למה להחליף? מה אצלך בבית לא קונים נייר טואלט, רק דולרים? איזה לוח אם יש לך? תגיד, הכרטיס שלך בכלל מחובר עם כבל SPDIF ללוח? כי אם לא אני לא מופתע למה אין לך קול... תגיד שאתה רוצה להעביר קול בHDMI ותשאל איך, אל תהיה טמבל ותנסה לפתור את זה בעצמך באמצעות בזבוז כסף מיותר...

פורסם
  • מחבר

אני מסביר שוב יש לי בעיה בלוח אם.

בלי שום קשר לHDMI. אני לא חייב להחליף לוח אם בגלל שבא לי.

יש לי לוח אם לא תקין.

אני שואל לגבי לוח אם שאני רוצה לקנות.

כי ממש לא בא לי לשדרג את כל המחשב.

אני מקווה שאתה מבין אם היה לי כסף אז הייתי משדרג הכל ולא שואל שאלות!

תודה למי שיודע את התשובה

פורסם

??? עכשיו אני מבולבל לגמרי, בוא נתחיל מההתחלה.

יש לך טלויזיה עם HDMI, יש לך מחשב עם 9800GTX+ שכולל 2 חיבורי DVI (ועוד חיבור S-video כזה של 7 פינים או ווטאבר שלא רלוונטי כרגע) ואתה רוצה לחבר את המחשב והטלויזיה עם כבל HDMI שיעביר תמונה וסאונד. עד פה נכון?

עכשיו הלוח אם, למה אתה צריך להחליף אותו? לפי מה קבעת שהוא תקול? הבעיה היחידה היא הHDMI או שבכל מקרה אתה מחליף לוח אם כי הוא פגום ואם אתה כבר מחליף אז שיהיה בו גם HDMI?

אני שואל כדי להבין מה הבעיה ואם אפשר לפתור את זה בדרך אחרת.

אין לי ניסיון עם לוחות אם שמכילים HDMI אם יש חיה כזו ואני מניח שבשביל זה הלוח אם צריך לכלול כרטיס מסך און בורד וכמו כל דבר אחר שהוא און בורד כנראה שהוא לא משתווה לכרטיס מסך שיש לך ומיועד לאנשים שרוצים מחשב זול ולא צריכים כרטיס מסך ברמה גבוהה מה שאומר שכנראה יתן לך ביצועים פחות טובים משל הכרטיס שלך.

אם אתה רוצה יש אופציה שאני חושב שהיא עדיפה והיא לקנות לוח אם רגיל (אם בכלל יש צורך בלוח אם חדש, אם לא סביר להניח שתוכל לעשות את אותה פעולה עם הלוח אם הקיים) ואליו לחבר את הכרטיס מסך שיחובר עם כבל SPDIF שקיבלת (או לפחות היית אמור לקבל) עם כרטיס המסך לחיבור בין הכרטיס ללוח אם (או ליתר דיוק לכרטיס קול המובנה בו) להעברת הסאונד ואחרי שסיימת את החיבור הפנימי, תחבר לDVI מתאם DVI-HDMI מקורי שגם אותו היית אמור לקבל עם כרטיס המסך ואליו כבל HDMI-HDMI ואז יעברו סאונד ותמונה גם יחד.

אם בכל זאת לא הבנתי למה התכוונת תסביר את עצמך שוב כדי שאוכל לעזור לך...

פורסם
  • מחבר

הבנת טוב. הלוח לא תקין.

אני רציתי להתייעץ אם להחליף ללוח עם HDMI או בלי.

הנתונים של המחשב שלי למטה בחתימה.

יש לוח שאתה ממליץ. לוח יציב!

תודה

פורסם

אהה... עדיף שתכניס את המפרט של המחשב בפרופיל בתוך מפרט המחשב כדי שיהיה כמו שאצלי מימין לינק למפרט המלא.

בעיקרון כשקונים לוח אם יש דבר חשוב מאוד שהוא תמיכה בכל החלקים. בקשר למחירים, חברות, דגמים,חנויות שבהם מומלץ לקנות ושאר ירקות כדאי לך לפנות לפורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות. או שיעבירו אותך לשם...

פורסם
  • מחבר

קראתי את המפרט של הכ.מסך בחברה BFG ואין לי כניסת אודיו :nixweiss: בכרטיס מסך.

אז יש לי רק HDTV לפי המפרט.

אז עדיין לוח עם יציאת HDMI זאת אומרת כרטיס מובנה יעבוד עם הכרטיס שלי ויציאה תמונה לTV ב HDMI שעל הלוח - יעבוד?

תודה

פורסם

אתה בטוח? תבדוק את זה... אם אתה יכול אז תסתכל על הכרטיס שלך רגע, אם אתה יכול להעלות תמונה אפילו יותר טוב, ותראה חיבור של 2 פינים. זה הSPDIF. יכול להיות שהוא מחובר בכבל ממש קטן כזה ללוח אם.

לדעתי פשוט חבל שתקנה לוח אם עם HDMI כי לא ידעת שקיים לך החיבור...

פורסם
  • מחבר

יש לי חיבור של שתי פינים. אבל באתר של החברה לא רשום שזה AUDIO.

אני ינסה.

בכל מקרה הלוח אם שלי לא תקין. לא קשור לHDMI

תודה על העזרה.......... אני יחזור אם תוצאות או שהצליח או שלא! :yelclap:

פורסם

זה הSPDIF מיליון אחוז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים