עבור לתוכן

אני מתלבט בין FX 5600 לבין TI 4200

Featured Replies

פורסם

GEFORCE TI 4200 64M ב 520 שח של ABIT ?

או?

GEFORCE FX 5600 רגיל של CHAINTECH ב750 שח?

ב KSP

מה ההבדל בין

GEFORCE 4 TI 4200 64M

לבין

GEFORCE 4 TI 4200 128M

מה יוסיף לי כבר הזיכרון ???

פורסם

ברוב המשחקים הנוכחיים הגרסת 64 MB יותר טובה כי הזכרון יותר מהיר אבל זה לא ימשך הרבה זמן

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זה המשחקים עובדים ככה יותר מהר????

מה זה בידיוק ברכיבים זיכרון ? מה זה מהירות העברת מידע ??? מה יהיה יותר מהר שיש יותר זיכרון ???

פורסם

עדיף יותר את הGEFORCE FX 5600 יש לו גם תמיכה מלאה בDX9 !!

פורסם

עדיף את ה ti

זה חזק לכל משחק היום,ולמשחקים כמו doom3 ו-hl2 לא הייתי מנסה להפעיל (באיכות גבוהה) אף אחד מין הכרטיסים.

פורסם

עדיף את ה ti

זה חזק לכל משחק היום,ולמשחקים כמו doom3 ו-hl2 לא הייתי מנסה להפעיל (באיכות גבוהה) אף אחד מין הכרטיסים.

צודק עד עכשיו ה ti היה טוב לכל משחק באיכות גבוה ורזולוציה גבוה אבל כמו שאתה אמור במשחקים החדשים הוא הולך לקרטע .

פורסם

ובא היישר מפיהם של האנליסטים...

קודם תתנו למשחקים החדשים לצאת, ואז תפעילו אותם, ואז תשפטו... אני רואה הפתעה לא קטנה. לא צריך להסיק מסקנות כל כך מהר, במיוחד כשאי אפשר להסיק שום מסקנה!

פורסם

צודק עד עכשיו ה ti היה טוב לכל משחק באיכות גבוה ורזולוציה גבוה אבל כמו שאתה אמור במשחקים החדשים הוא הולך לקרטע .

הTI4200 הוא כרטיס תותח וחזק ואדיר בכל משחק היום

במשחקים החדשים הוא עדיין מעולה!!!

במשחקים כמו הלף לייף 2 שהם לא כל כך קרובים אלינו הוא יקרטע אבל עד אז הוא המלך

פורסם

Sunny Jim צודק במידה מסויימת, אנחנו לא יודעים איך המשחקים יפעלו בדיוק יש רק בנצ'מרקים (מבחנים) שנויים במחלוקת על HL2. בבנצ'מרק ההוא הGF4600 ניצח רוב הזמן את הFX5600 אבל הוא פעל בהגדרות DX8 לעומת הFX שפעל בDX9. לא ביצעו השוואה ישירה בין שניהם על אותם הגדרות, אבל לפי ידע מן העבר ה4600 ינצח אות ה5600FX. כמובן הGF4200 חלש במידה מסויימת מה4200, שזה עוד מסבך את העניין.

בקיצור... אני לא יודע מה להגיד אם התכנון הוא לעתיד. הGF4200 הוא מציאה במחיר מצויין אבל הFX5600 מאפשר להנות מהאיכויות של הדיירקטX9 (אבל בכך גם הביצועים שלו יורדים. עסק ביש

מה זה בידיוק ברכיבים זיכרון ? מה זה מהירות העברת מידע מה יהיה יותר מהר שיש יותר זיכרון

בGF4200 גירסאות ה64MB באות עם זכרונות מהירים יותר מאשר אלו שבאים עם הגירסאת 128MB, קשה להסביר חשיבות של זה אבל אתה יכול להכנס לhttp://www.tomshardware.com ולקרוא כמה בנצ'מרקים ומאמרים טכנים

פורסם

אני בטוח שאתה קונה כרטיס כדי שיחזיק לך כמה שיותר זמן אז תחשוב מה יריץ יותר טוב את הף לייף 2, ה 64 מגה או ה 128, אין ספק ששווה להוסיף עוד קצת בשביל 128 מגה שימשו אותך בעתיד.

סה"כ ה TI 4200 הוא כרטיס מצויין, אני משחק איתו בכל המשחקים החדשים כמו למשל אנריל טורנמנט 2003 או BLOODRAYNE או Unreal 2 The Awakaning בהגדרות הכי איכותיות והכל רץ לי חלק.

עכשיו חבר שלי קנה את ה 5600 ובדקנו את שני הכרטיסים על אותה מערכת וה TI הוביל בהרבה ב 3DMRAK 2001 אבל ב 3DMARK 2003 ה 5600 טיפה הוביל 1250 נקודות הוציא ה TI 4200 וה 5600 1800 נקודות.

פורסם

::)

אם זה כל מה שה5600 הצליח להוציא ב3DMARK03 אז הוא ממש עלוב

עדיף שתחסוך עוד קצת ותקנה כרטיס יותר טוב כמו ראדון 9600

פורסם

3DMARK 2003 לא אומר כלום זה שטיות חוץ מזה הטסט האחרון של הטבע לא פועל בגיפורס 4 ולא מביא לו נקודות ,אז לא הוגן

וזה שהטי 4200 יותר חזק אין מה לדבר ביכלל .ה5600 תומך בdx-9 זה גם לא שווה כי גם ככה כול משחק שתפעיל בו בdx-9 יפעל לאט ראיתם את זה באלף לייף 2 בטסטים.גירסת האולטרה של 5600 זה כרטיס סביר אך בשום מצב לא הרגיל

פורסם

בשום פנים ואופן אל תקח FX 5600, זו פשוט שריפה של כסף.

אם אתה יכול, תחסוך עוד קצת כסף ותקנה Radeon 9600 Pro. אם אתה חייב לקנות כרטיס עכשיו, קח את ה Ti4200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים