עבור לתוכן

Samsung T220P משומש מול DELL 2209WA

Featured Replies

פורסם

יש באפשרותי לקנות מסך T220P משומש במחיר סביר (2/3 מחיר שוק של חדש), אני לא משדרג משום מסך קיים, אני עדין עם17 CRT שנותן לי אחלה צבעים לPHOTOSHOP ופרמייר שאני עובד איתם, למרות שרוב השימוש שלי הוא לשימוש יומיומי עד אשר יבוא התקציב לכרטיס מסך(סטודנט מחקר זה הרבה עבודה שחורה במעבדה......פחות מדי זמן לשחק במשחקים...צריך להפסיק לישון לדעתי, זה הפתרון), אבל כמו כל דבר צריך לרכוש דברים בשלבים, והגיע זמן המסך לפני הכרטיס מסך.

השאלה אם כיום הוא שווה את המחיר מול השימושים שלי והעתידים מול היכולת להשאר עוד קצת במצב הנוכחי ולחסוך לקנות את הDELL... האם ההפרשים הם ניכרים(מכיוון שאני לא איש שבוחן מסכים כל שני וחמישי והפרוטה לא ממש מצויה בכיסי)

אשמח לעצה ועזרה

פורסם

יש לך בעיה לפרסם מחיר? מה זה 2/3 מחיר שוק של חדש? ת'כלס בכמה מציעים לך אותו? עד כמה הוא משומש, וכמה אחריות עוד נותרה וכו' - כל אלה שיקולים חשובים.

ולמה ההתלבטות היא רק בין שני אלה? הרי לא חסרים מסכים אחרים בשוק, זולים משמעותית מה-2209WA.

ה-T220P חריג מבין מסכי ה-22", שכן יש לו רזולוציה גבוהה מאוד (יש עוד כמה עם רזולוציה כזו). זה יכול להיות יתרון (שטח עבודה, שימושי במיוחד בתוכנות שציינת) וחיסרון (טקסט קטן). השאלה היא מה ההעדפה שלך.

פורסם
  • מחבר

המסך מוצע ב800, בעוד שלכיוון ה 1300 לערך יש מסכים עם פאנלים IPS, השימושים החשובים לי הם בעיקר צבעים "אמיתיים"(לעומת הדפסה על נייר פוטו ולצורך הקרנות על מסכים גדולים) ובעתיד גם לתצוגה פרללית של כמה חלונות(שטח עבודה גדול) ומשחקים לכשאשדרג כרטיס מסך לדעתי לכיוון הGTX260 כי יש בעיה עם ATI עם תוכנות ADOBE.

אחריות, האמת שלא ביררתי, טוב שאמרת, משומש לא יותר מ8 חודשים(המסך שייך לאדם שמחליף אלקטרוניקה על כל סוגיה פעם בחצי שנה אם לא פחות מזה)

פורסם

עדיף לך IPS.

חבר שלי שיש לו מסך מעפן בא אלי ואומר "WOW! אני רואה אצלך צבעים שבחיים לא ראיתי אצלי"..כדאי להשקיע עוד כמה גרושים על המסך..

ואני עוד קניתי אותו ב1800 :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה זה מעפן או לא מעפן, אני יודע שהוא בין המסכים שהשם שלהם רץ כאן די הרבה, ולדעתי מליון סינים לא טועים, כמו כן המסך של דל גם רץ כאן הרבה.

השאלה שעומדת היא ששני המסכים נמצאים במחיר החדש שלהם סביב אותו מחיר (1100 לסמסונג ו1300 לדל) וכרגע מוצע לי מחיר נמוך יותר עבור מסך שנמצא כמעט באותה קטגוריית מחיר, למרות שמדובר בTN מול IPS, השאלה אם ההנחה שווה את המסך, כי אני לא אדם שיחליף מסך כל שנתיים.

פורסם

אם אתה לא אדם שמחליף מסך כל שנתיים וכאמור המסך הוא רכיב חשוב בין היתר בגלל היותו התקן גישור בין האדם למכונה

הייתי מששקיע עוד כמה שקלים והולך על הדל שאיכות תצוגתו טובה בהרבה מה T220P של סאמסונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים