פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים http://www.kellys-korner-xp.com/xp_n.htmNew Command - Add ToCreate a blank document in Wordpad and Save it. Run TweakUI for XP and go to the Templates tab. Select Create. Point the file dialog to the file you just saved. Click Apply. It will be listed as Rich Text Format in the Templates list.HKEY_CLASSES_ROOT\Word.RTF.8. Change the default value to Wordpad Document (default is Rich Text Format).
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר עשיתי את כל השלבים. הגעתי לHKEY_CLASSES_ROOT\Word.RTF.8. לא הבנתי למה הוא מתכוון פה Change the default value to Wordpad Document (default is Rich Text Format). ברירת מחדל כתוב שם כבר Rich Text Format..אוקי. למה לשנות? לשם של מסמך טקסט הריק שפתחתי? ניסיתי לא עוזר. הוא יצר לי אייקון של "הגדרות תצורה חדש"(. ini) אני צריך אייקון של פתיחת קובץ טקסט(.txt) שניסתי לפתוח מסמך טקסט ריק בTweak UI הוא כתב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.