עבור לתוכן

סט אלחוטי לסלון לשליטה במחשב בחדר הסמוך

Featured Replies

פורסם

היות והמחשב נמצא בקצה החדר וממש מעבר לקיר נמצאת הטלויזיה שבסלון, החלטתי לחבר ישירות את המחשב לטלויזיה (דרך חור בקיר, מן הסתם).

לכן אני זקוק לסט אלחוטי שכולל אנטנה עם כבל ארוך שניתן להעביר דרך הקיר ולשים בסלון (גם דונגל של יו אס בי זה בסדר אני מניח כי אפשר לחבר עם מאריך), או לסירוגין לסט שיקלוט בצורה חלקה גם דרך הקיר ובמרחק כולל של כ-5 מטרים.

חשוב לי לציין שהסט יהיה נטו לשימוש בסרטים, ולכן איני זקוק למקלדת ארגונומית, יפה, לגיימרים וכו'. אני זקוק רק לסט שיקלוט באופן חלק ויעשה את העבודה, ובתקווה לא ביותר מאיזור ה-200 ש"ח.

אשמח לקבל הצעות קונקרטיות ממי שבאפשרותו לעזור.

פורסם

בעקרון אתה צריך או סט או שלט שעובד בRF 2.4GHZ

פורסם

תרשה לי לסבך לך את החיים.

אתה רוצה שהסט הזה גם יאפשר לך להדליק את המחשב מרחוק (ע"י דאבל-קליק בעכבר או צירוף מקשים כלשהוא במקלדת), ולא כל הסטים האלחוטיים תומכים בזה למיטב ידיעתי. זה גם לא מופיע בשום מקום ב-specs, צריך פשוט לנסות ולראות.. לי יש סט בסיסי של לוג'יטק, שהוא אומנם לא רע אבל לא עושה את זה.. עדיין לא הצלחתי להבין אם זה באשמת הסט או בכלל באשמת לוח האם (יש כל מיני טענות שהוא לא מספק מספיק מתח ל-USB כשהוא לא דולק) אבל חיפוש בגוגל יראה לך שיש כל מיני סטים עם תלונות, וכל מיני סטים בלי תלונות...

שווה לבדוק את זה, אלא אם המחשב הולך להיות דלוק 24/7 או לחלופין לא אכפת לך ללכת לחדר השני בשביל להדליק אותו..

פורסם

^^^

שים לב שלפעמים יש לשנות קצת הגדרות בביוס, על מנת שיהיה אפשר לומר לו להפעיל את המחשב דרך המקלדת או העכבר וכו'.

כמו כן במחשבים ישנים אפשר לג'מפר את יציאת ה5VSB בשביל שהUSBים ימשיכו לעבוד כשהמחשב כבוי.

פורסם
  • מחבר

אין צורך שהסט יאפשר להדליק את המחשב מרחוק. אם זה כלול אז יופי, אבל אין לי צורך ממשי בזה. הוא יהיה דלוק 24\7, ובמידה ולא, אז באמת שאין לי בעיה להדליק אותו בחדר רגע ;).

אני מבין שכל 2.4GHz יעבוד חלק, האם זה נכון? ואם כן, אשמח להמלצה קונקרטית. ישנם דגמים ב150-200 ש"ח של TEAC/A4Tech, אך הבנתי שעדיף לקחת חברה רצינית יותר.

האם זה מספיק?

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7799&perur=4

פורסם

יש מצב שזה יספיק, אבל כמובן, שרוב החברות לא תמיד נותנות נתונים מדוייקים.

לכן עדיף שמישהו שיש לו את הדגם הזה יוכל להמליץ עליו שהוא יודע לחדור קירות.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך שהוא יחדור קירות כי יש דונגל, ואפשר להאריך אותו דרך הקיר עם כבל.

פורסם

אם זה ככה, אז מה הטעם לקנות גם סט ב300 שקל?

אתה יכול לקנות סט ב100 שקל וזהו...

פורסם
  • מחבר

כי אני מבין שהזולים לא אמינים לגמרי גם בטווח של 4 מטר.

פורסם

יש לי את ה3000 של מיקרוסופט, קליטה חלקה ב5-6 מטר

אפשר לקנות באייבורי ב244 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תודה. זה הסט שאקנה.

פורסם
  • מחבר

רכשתי את ה-Bluetrack 3000 שבעמוד הקודם ב-245 ש"ח, ואני מבסוט עד השמיים. זה עולה על כל ציפיותי, ועובד גם בסלון, וגם בחדר בצורה חלקה לגמרי, וללא תלות בקיר שמפריד.

הסט עצמו יפה ואלגנטי ונראה כי מדובר במוצר יחסית איכותי.

תודה לעוזרים. אני ממליץ בחום.

פורסם

שאלות קטנות לגבי המקלדת שקנית,

המקשים דקים כמו של מחשב נייד? והאם היא שקטה כשמקלידים עליה? ועד כמה הטווח אצלך בצורה חלקה?

פורסם

GGuyZ??

פורסם
  • מחבר

המקלדת והמקשים דקים, לא הייתי אומר כמו של מחשב נייד, אבל בהחלט יותר מהרגיל.

מבחינת רעש - המקשים די רועשים למען האמת. שוב, לא כמו מקלדת פשוטה, אבל לא כמו האיכותיות וכמו שהיית מצפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים