פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים אהלןיש לי כרגע מחשב שמשמש אותי בעיקר לאיכסון ולעבודה שוטפתאני מעוניין לבצע שדרוג שיתן לי מענה לביצוע עריכת תמונות כבדה למדי (עבודה עם קבצי TIFF גדולים, לעיתים יותר מ 1GB)עריכה גרפית, בעיקר פוטושופ ולייטרום, תוכנות שזוללות זיכרוןהמפרט הבסיסי שיש לי כרגעלוח: GA-P35-DS3מעבד: אינטל E4500זכרון: A-DATA DDR2 800 2GBכ. מסך: Radeon HD 3450האם יש טעם לשים 2 כוננים ב RAID 0 והאם יורגש הבדל בביצועיםמעבר לזה התכנון הבסיסי הוא לעשות שדרוג לזיכרון עם קיט נוסף של 4GB ובמקביל לעבור לעבוד ב windows 7 (כרגע אני ב XP)נכון לעכשיו המחשב עושה את העבודה אבל הזיכרון לא מספיק חד משמעית והוא חנוק אחרי 20 דקות של עבודההמטרה היא לעשות את השדרוג המינימלי תוך כדי התחשבות ביחס עלות/תועלת ולא להיכנס להוצאות מיותרות שיתנו לי שיפורים זניחים בביצועיםתודה מראש לכל העונים
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מה התקציב?שדרוג המעבד והזיכרון צריכה להיות עדיפות ראשונהמערך האיחסון RAID 0גם שדרוג לכרטיס מסך מבוסס nvidia יתן שיפורים בחלק מהמטלות - בעיקר מברשות, הגדלה והקטנה
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר כמו שאמרתי, אני לא רוצה להשתולל עם התקציב ללא צורךהשאלה היא אם שדרוג הזיכרון בלבד יתן לי מענה טוב מספיק או שיש צורך גם בשדרוג המעבדאני יודע שהכל יחסימערך האיחסון יהיה ב RAID 1 כי יותר חשוב לי הגיבויהתוכנות ישבו על 2 כוננים ב RAID 0העבודה על הקבצים תתבצע על C לצורך העניין, בתום העבודה הקבצים יועברו לכונני איחסוןרק בשביל הפרוטוקול, בוא נגדיר את התקציב על 1500ש"ח לזיכרון, מעבד וכ.מסך
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים תוסיף עוד 2GB של זיכרוןאם יש לך סטייק אחד של 2GB תקנה סטיק נוסף עם אותם תזמונים ומתח עבודה (או דומה ככל הניתן)את התזמונים ומתח אתה יכול לדעת דרך PC WIZARDhttp://www.cpuid.com/pcwizard.phpאם יש לך 2X1GB , אותו הרעיון אבל כדי שיעבדו ב - dual channel תקנה 2X1GBאו אם אתה משתמש במערכת 64bit תוכל לקנות 2X2GBאת המעבד תשדרג ל - Q8400
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר כרגע יש לי 2X1GB התכנון היה לקנות קיט של 2X2GB שיהיה לי 6GB ובעתיד אם זה לא יספיק אז להחליף את ה 2X1GB ב 2X2GB נוספים את התזמונים אני יודע לבדוק, תודה לגבי המעבד... אני באמת ירגיש את ההבדל בין QUAD ל כפול ליבה?
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים אני באמת ירגיש את ההבדל בין QUAD ל כפול ליבה?תלוי מה סוג העריכה שאתה מבצעמה שאני מציעה הוא דבר כזה:תשדרג קודם את הזיכרון (מכוון ש 2GB זה מעט מאוד בשביל פוטושופ עם קבצים גדולים), תראה אם זה משביעה רצון, אם לא אז תשדרג את המעבד גםפוטושופ CS4 תומך בריבוי ליבות כך שתרגיש בוסט בביצועים
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים מחבר תלוי מה סוג העריכה שאתה מבצע מה שאני מציעה הוא דבר כזה: תשדרג קודם את הזיכרון (מכוון ש 2GB זה מעט מאוד בשביל פוטושופ עם קבצים גדולים), תראה אם זה משביעה רצון, אם לא אז תשדרג את המעבד גם פוטושופ CS4 תומך בריבוי ליבות כך שתרגיש בוסט בביצועים זה כל מה שהיית צריך להגיד, תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.