פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים זה לא ממש נחוץ... פשוט אל תתחבר לאותו מספראבל בכל מקרה : MY ICQ>>REGISTRATION TO ICQ<<UNREGISTER....
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים לא רציתי לפתוח תרד חדש אז אני רושם פה יש לי בעיה באיי סי קיו אני יכול לרשום בהועדות בעברית והכל אבל את השמותשל האנשים באיי ס יקיו שרשומים בעברית אני רואה בסימני שאלה באנגלית אני רואה טוב רק בעברית סימני שאלה מישהו יודע מה ניתן לעשות ?
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים זה כבר נענה מיליון פעם. דבר ראשון, תסדר לעצמך את העברית בווינדוס (ואיך לעשות את זה אני באמת אשאיר לתוצאות החיפוש להגיד לך). אחרי שעברית מוגדרת, תעבור שם שם ברשימה ותעשה Rename לשם הנכון, כי הוא כבר הוחלף לסימני שאלה מחוסר פונטים, וכעת לא יכול לחזור. או שתמצא דרך לשחזר את הרשימה לזמן שבו היא הייתה בסדר. אם שמרת את זה איכשהו.
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים זו הבעיה שעוברים שם שם ומשנים לעברית אי אפשר זה עושה מין אותיות עם נקודות מלמלעה ויש לי עברית בווינדוס כבר שהתקנתי הגדרתי תעברית ויש עברית בהכל חוץ מבשמות של האנשים ופרטים ומצבים away למשל הבעיה הזו אני לא זוכר שראיתי.
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים יש לך עברית בווינדוס, אבל לא עברית באופן מלא.תעקוב אחרי ההסברים פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=24893;start=msg232543#msg232543
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים באמת לא היה בלשונית האחרונה תאפשרות של העברית מסומנת לא שמתי לב לזה :-Xלא יודע אייך מוזר אבל כל השאר היה בסדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.