פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים שלום,יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם.פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים.מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
פורסם 2009 בנובמבר 1616 שנים המסקנה הראשונה שאפשר להסיק מזה זה שיש לך דרייבר שיוצר התנגשות עם המערכת, אבל אם הבעיה ממשיכה אחרי פרמוט אז זאת בעיה חומרתית ממה שאני מבין.
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים מחבר לקחתי את המחשב לתיקון באייבורי במסגרת האחריות.אחרי כמה ימים הודיעו לי שהוא מוכן. כשמשכתי אותו בתאור תיקון רשום: "בוצעה בדיקה כללית, מחשב תקין חומרתית. בוצעה בדיקה עם מערכת הפעלה של המעבדה, מחשב עובד תקין. בעיה במערכת הפעלה של הלקוח".הסברתי לנציג שהבעיה היתה גם עם מע' הפעלה וויסטה וגם עם ווינדוס 7, אבל הוא אמר שהם לא יכולים לתת תמיכה למע' הפעלה לא מקורית.החזרתי את המחשב הביתה, פירמטתי פעם נוספת לגרסה שונה של ווינדוס 7 ועוד פעם במסך של STARTING WINDOWS המחשב נעצר למשך 10 דקות ורק אז הוא עולה.מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2009 בדצמבר 615 שנים אז כמו שאמרו וכנראה לא התייחסת.תריץ בדיקת HD. ומי יודע אולי אתה מוריד גירסאות צרובות לא טובות. אני הייתי הולך על מקורי אבל זה רק אני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.