עבור לתוכן

השפעת ה agp על הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

מערכת: amd authlon xp 1800

geforce fx 5600 msi

512 ddr

motherboard 8agp dont know the name

החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר :(

עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.

פורסם

The problem isn't related to AGPx4 or x8 since there's no performance difference between them, the FX5600 should be much better than the MX440.

Your problem must be caused by something else.

Give us some more details about the computer and operating system and exactly what did you do.

פורסם

מה הכוונה נשאר אותו דבר? אין הבדל "איכויות" בין כרטיסים, אם קצב הפריימים עם הMX440 היה טוב לא תראה שום הבדל, אבל תוכל להעלות את הפירוט והרזולוציות

פורסם
  • מחבר

יש לי windows Xp Pro... ומה? כרטיס שעולה 1000 שקל מריץ משחקים באותו fps כמו כרטיס שעולה 300 שקל?( אני לא מדבר על refrash rate)

לא מבין את זה!

פורסם

אולי תגלה לנו כמה הFPS שלך?

יש אפשרות ששינית את ההגדרות של הרזולוציה והAA/AF?

פורסם

כמו שכבר אמרו כאן הFPS שלך אמור לעלות פלאים ולAGP אין השפעה כמעט בכלל כל עוד הטקסטורות לא לוקחות יותר מהזיכרון שיש לכרטיס

זאת אומרת שכרגע עם כרטיס של 128 מגה אין כמעט הבדל בין AGP 4X ל8X ואפילו 2X אמור להיות כמעט בול אותו הדבר

פורסם

לא תקבל אותו FPS אבל מעל 30 לא תראה הבדל, אפילו לא אם תקבל 500FPS.

אולי באמת תספר לנו כמה FPS היה לך ומה לא השתנה עם הכרטיס החדש

פורסם
  • מחבר

יש 2 מפות שה fps שלי שם בסדר (40-70 ) ומפה אחת שזה 15-40 בעסה... (המפה היא bridge ) ולחבר שלי יש

geforce 2 mx

ויש לו שמה fps לא פחות מ40-50 (ב bridge(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים