עבור לתוכן

אופס, המעבד נתלש צמוד להיטסינק.. מה קרה?

Featured Replies

פורסם

היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט..

בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק

בוםםםםם, התשחרר

עפתי קצת אחורה.. חפיף

צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/

בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים

הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה)

נשאר סגור!!

אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה

פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל

והרכבתי את ההיטסינק החדש...

איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו

(הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא נראים לעין?)

וכן, כמו שאמרתי כל הפינים נשארו על המעבד..

פורסם

It's indeed a very annoying thing that happens due to the vacuum and strong bond the thermal compound causes between the CPU and heatsink, happened to me a couple of times too.

I don't have any real suggestions except removing the heatsink carefully and not putting too much thermal compound.

פורסם

במחשב אין מקום לכוח , במזל לא נשברו לך פינים . פעם הבאה תשחרר אותו ותנתק את ההיטסינק בעדינות . זאת כנראה לא הייתנ משחה אלה דבק טרמי בגלל זה הוא לא רצה לרדת .

פורסם

זה בטח בגלל המשחה הג'נרית (או לא משנה) ...

אם המעבד עובד טוב אז אני מניח שהוא לא שבור למזלך .

לי נשברה הליבה של DURON 1300 בגלל היטסינק המחורבן . עד היום אני מתאבל ! :-[

פורסם

It happens with all thermal compounds, especially the better ones that form a stronger bond.

And obviously it wasn't thermal glue, if it was thermal glue he could have kept pulling for weeks and he wouldn't manage to seperate the CPU from the heatsink.

פורסם
  • מחבר

במחשב אין מקום לכוח , במזל לא נשברו לך פינים . פעם הבאה תשחרר אותו ותנתק את ההיטסינק בעדינות . זאת כנראה לא הייתנ משחה אלה דבק טרמי בגלל זה הוא לא רצה לרדת .

ניסיתי אחי, גם איפה שכן צריך כוח אני מפחד להפעיל כוח

אם הפעלתי כוח כנראה שזאת היתה הברירה האחרונה

תאמין לי שניסיתי הכל.. ואין לאן להזיז את ההיטסינק ימינה שמאלה שזה יתנתק כי זה בעצם יושב בתוך ה"גדר" של הסוקט שזה בדיוק חצי מילימטר לכל צד...

ניסיתי לאט ובעדינות זה לא הלך, כנראה כמו שאמרו פה זה בגלל ווקום או משהו

לא היה קטע של מריחת משחה טרמית כי זה בא על ההיטסינק מוכן ריבוע כזה (אמרו לי שזה נקרא פד טרמי..)

בכל מקרה אני מאוד מקווה שזה לא פגע בשום דבר, כי הסתכלתי טובטוב ולא נראה לי שהיה חסר פין כלשהו.. רק מעניין אותי לדעת איך המעבד הצליח להתנתק מהסוקט שהנעילה שלו היתה סגורה ונשארה סגורה גם אחרי שהוא יצא..

פורסם

צריך לחמם את האזור כדי להסיר את החומר

מומלץ בעזרת מייבש שיער..

פורסם
  • מחבר

ראיתי באיזה אתר עם תמונות של מודינג מישהו שעשה את החיבורי מוליקס זוהרים, ממש ממש יפה

יש למישהו מדריך (עדיף עם תמונות מצולמות) איך לעשות את זה ?

ואיזה אתרי מודינג בעולם יש למדריכים ולגלריות ?

פורסם

There was a thread about it not long ago, look it up.

Locked due to thread being exhausted.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים