עבור לתוכן

geil golden dragon

Featured Replies

פורסם

אני באמצע OCING והגעתי ל 3.4 והתחילה התופעה שהזכרונות רוצים עוד מתח אני כעת על 2.75 הדרגה מעל היא 2.85 וולט ואני ממש מפחד לתת להם כזה מתח !!

האם מישהו כבר נתן להם כזה מתח כאן??

פורסם

לא יודע ספציפית לגבי הגולדן דרגון אבל בכל הקשור למתח וזכרונות גייל

הם הולכים טוב מאוד ביחד זכרונות גייל חובבי מתח גבוהה...

פורסם

GeiL certify the memory for up to 2.9V, so feel free to give them 2.85 which btw isn't a lot at all.

פורסם
  • מחבר

ראיתי לוח שנתנו להם 2.85 וולט והם רצו ב 480!!!!!!

הם עוד היום יחטפו 2.85!!!!

פורסם

אני דיי מתעניין בחומרה אבל אני לא מבין גדול באיך עובד בזכרון (מה עושים תזמונים וכו.) ולא כל כך בOC, מישהוא בבקשה צריך לעזור לי להבין על בדיוק אתם מדברים? על המתחים אבל על הבנתי על מה הוא דיבר בהודעה הראשית, 3.4 מה 3.4? וOC למעבד קשור גם לזכרונות?

תודה

פורסם

אני דיי מתעניין בחומרה אבל אני לא מבין גדול באיך עובד בזכרון (מה עושים תזמונים וכו.) ולא כל כך בOC, מישהוא בבקשה צריך לעזור לי להבין על בדיוק אתם מדברים? על המתחים אבל על הבנתי על מה הוא דיבר בהודעה הראשית, 3.4 מה 3.4? וOC למעבד קשור גם לזכרונות?

תודה

תעשה חיפוש

כל השאלות שלך כבר נענו

פורסם

תודה

3.4GHZ מהירות מעבד...

אוברקלוק למעבד מתבצע בשתי דרכים העלאת המכפלה או העלאת הFSB (Front Side Bus) כאשר העלאת הFSB גורמת לחלק נכבד מהמערכת לפעול מהר יותר(בחלק מהלוחות יש נעילה לPCI AGP ועוד...).

עכשיו במעבדי אינטל אי אפשר לשנות את המכפלה מכיוון שהיא נעולה מהמפעל לעומת AMD שמשאירה את המכפלה פתוחה וכך נותנת עוד אפשרויות לאוברקלוק.

עכשיו במקרה שלו הוא העלה את הFSB ובכך גרם לזכרון לעבוד מהר יותר ולכן הזכרון צריך יותר מתח ולכן הוא בא לפה ושאל אם המתח שהוא רוצה לתת הוא בסדר.

אני צריך לעבוד על הניסוח שלי,שכחתי משהו חשוב שהוא שמהירות המעבד נקבעת ככה FSB X multiplier

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים