עבור לתוכן

עוד DIY אחד לאוסף, Sigma11 ספק כח מיוצב - סוף סוף 13/3

Featured Replies

פורסם

שאפו אנטולי, ברכות על הולדת הבן השני. ;D אני עוד לא טרחתי לעשות מבחן עיוור אבל אני כל פעם מופתע מחדש מהשיפור כשאני מחבר את הסיגמה11, אפילו לטרנספורט שלי.

תגיד, לא חסר פה איזה AD900 אחת? ::)

נ.ב- קניתי MiniMax היום, הוא גם עובד על 24V אבל יש לו כבר ספק מיוצב פנימי כך שחיבור לספק חיצוני לא יועיל פה נכון? 'כל אופן אם תרצה לבדוק אותו מבפנוכו דבר איתי.

פורסם
  • מחבר

ה-MiniMax מכיל ממה שזכור לי רגולטור דיי בסיסי שמבוסס על השבבים כמו LM317 או ה-7824 (שהם בערך אותו דבר). הרגולציה שלהם מוגבלת לאיזור ה-60uV עם מעגל מוצלח מסביב. אני זוכר שבבדיקות של ה-STEPS שמבוסס על שבב דומה אבל עם שנאי איכותי, ולא מעט רכיבים אחרים לרגולציה (דיודות עם קיבוליות גבוהה, צ'וק כפול, לא מעט קבלים), הרעש היה קרוב מאוד ל-60uV. ה-Sigma11 אמור להיות בערך פי 5 שקט יותר.

אם בראש שלך לקפוץ איזה סופ"ש אתה בהחלט מוזמן. רק תיידע אותי מראש איזה חיבור מתח יש לך שם כדי שאני אוכל להכין מתאים רלוונטי. לחלופין, אולי אני אקפוץ לבקר בפסח כשיהיה קצת חופש מהלימודים :)

בנוגע ל-900, נמכרו לפני לא מעט זמן, אחרי זה עבר כבר עוד זוג של 340 שנמכרו גם כן. כרגע כי מה שיש לי הוא ה-TF10. ה-PX100 הן למעשה אוזניות שהבאתי לאבא שלי לפני כמה שנים כדי שיוכל לשמוע קצת מוזיקה גם כן. הם פשוט הדבר הכי זול שיש לי בבית, אז אני משתמש בהן לצורך בדיקה ראשונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים