עבור לתוכן

רוצה לקנות ATI 5750, צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה. כי לפי מה שהבנתי הוא בנוי יותר טוב מהכרטיסים הקודמים. והוא תומך בDIRECTX 11 וצריכת החשמל שלו יותר טובה.. ( לעומת הסדרות הישנות יותר של ATI כמו ה4000 וכו' )

עכשיו האם יש הבדל בין החברות? כי אני רואה הבדלי מחירים של 200-100 שקל. וזה דיי מסקרן אותי. למשל חברות כמו HIS,POWERCOLOR לעומת GIGABYTE וSAPPHIRE...

אני צריך לדעת גם האם הכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק ויתאים למפרט שאני אפרסם כמו כן אני צריך המלצה לספק כח זול ככל האפשר שיעשה את העבודה בצורה טוב. ויחזיק כמובן גם את שאר המפרט.

הנה המפרט :

מעבד : intel pentium dual core e6300

לוח אם : gigabyte GA-EP43-UD3L

זכרונות : G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B

דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500418AS

מארז : RaidMax Apex

פורסם

הוא עולה כמו HD4870 וחלש ממנו משמעותית.

אפשר אפילו להשיג HD5770 כמעט באותו מחיר (ששווה בביצעים ל -HD4870).

תוסיף את התקציב שלך לכותרת ותצין את הספק שלך.

ה - HD5750 שווה ביצועים ל - HD4850, לא שווה את תוספת המחיר (200-250 ש"ח עבור אותם ביצועים).

פורסם
  • מחבר

הטכנולוגיה שלו לא טובה יותר? הוא לא עדכני יותר איך שאומרים? לגבי תקציב...אין לי ממש תקציב חשבתי לקנות או את זה או מקסימום 5770..לגבי ספק כח, ציינתי כבר בהודעה שאין לי ספק כח ואני צריך המלצה.

פורסם

,עדכניות" לבדה ללא שיפור ביצועים לא שווה הרבה.

הנה HD5770 זול שמומלץ - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6336

השאר יקרים מדי ולא משתלמים (במחיר שלהם כבר יש GTX 260 מומהר או HD4890 שעדיפים משמעותית מבחינת ביצועים).

לגבי ספק כח זול וטוב, הייתי ממליץ על ה - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5735

פורסם
  • מחבר

הוא יסחוב את כל המפרט? הכרטיס מסך ייכנס למארז?

פורסם

כן וכן.

פורסם
  • מחבר

מגניב. תודה רבה. :)

פורסם

,עדכניות" לבדה ללא שיפור ביצועים לא שווה הרבה.

עדכניות = פיצ'רים נוספים

במקרה של הכרטיסים החדשים של ATI התמיכה בפורמטי אודיו חדשים היא מאוד משמועיתית להרבה אנשים

DTS-HD/MA ו-True-HD

יש אנשים שפיצ'רים כאלה שווים להם הרבה יותר מ FPS

פורסם

אני לא מבין יותר מדי בנושא פורמטי אודיו אז אין לי מה להגיד לך על זה.

בכל מקרה ה - HD5750 כרטיס לא משתלם בכלל במחירו הנוכחי (עולה כמעט כמו ה - HD5770 ההכי זול).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים