עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש לQX9770

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם

אני כרגע עובד עם QX9770 ו8800GT...רציתי לדעת האם בעוד כארבעה חודשים,סביבות מרץ,יהיה לי כדאי לשדרג לכרטיס מסך HD48XX\HD58XX?האם המעבד שיש לי עכשיו יוכל לסחוב את הכרטיסים האלו?

תודה רבה

פורסם

אין סיבה שלא, אתה אמור לדעת שזה אחד המעבדים הטובים בשוק.

פורסם
  • מחבר

הוא טוב מאוד למרות יציאת הCORים למיניהם?

עכשיו עם ה8800 שיש לי,איך הוא יריץ COD החדש על רזולוציה של 1280 על 1024?עם רזולוציות גבוהות יותר(22 למשל),הוא יסתדר ה8800?

פורסם
  • מחבר

וואו,אז זאת אומרת שאני אוכל לעבד עם המעבד הזה עוד כמה שנים טובות נכון?

במה הCORים טובים יותר מהאקסטרים שברשותי עכשיו?

ולא בטו אם ענית לי או לא...אבל אם אני אשים נגיד מסך 22 על המערכת הנוכחית שלי,עם ה8800GT,אני אוכל להריץ את COD על הגדרות הכי גבוהות?בהנחה שכמובן הרזולוצויה עולה..הפריימין מין הסתם יורדים

פורסם

לדעתי כן (מם גם שהוא מצוין ל - OC).

לא קוראים להם ככה דבר ראשון, ולשאלות כאלה עדיף שתפנה לפורום מעבדים ושם יוכלו להסביר לך יותר טוב (אני חושב שאפשר למצוא תשובה באחד מהדיונים הנעוצים שם).

תוכל, רואים את זה גם בלינק שהבאתי.

פורסם

לגבי COD ספציפית, הסר דאגה מליבך. הסדרה הזאת מתוכנתת מאוד יעיל מהבחינה הגראפית, כך שלכרטיס HIGH END מלפני שנתיים כמו ה8800GT לא תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל אני מדבר באופן ספציפי על COD,וגם באופן כללי על משחקים שהולכים לצאת בשנה הקרובה...הוא יוכל להתמודד איתם?

דרך אגב:עדיף HD4890 או HD5870?ההבדלים ביניהם משמעותיים?מה המחיר של HD5870 טוב?

פורסם

לא זה ולא זה

הכי משתלם כיום זה HD 5850 ועם OC הוא יגיעה לרמה של 5870 ואף יעקוף אותו.

אתה יכול לקרוא תרד של DJ ELECTRIC פה בפורום כמה נושאים למטה על ה5850 ותראה איזה כרטיס זה פשוט עושה פלאים :xyxthumbs:

פורסם

אי אפשר לענות לך לגבי משחקי שעוד לא יצאו (מלבד אולי AC2 שאני אישית מעריך שכמו קודמו בסדרה הוא לא יהיה כבד כי שניהם מבוססים על אותו מנוע גראפי).

HD5870 עדיף בהרבה על HD4890 וגם עולה כפול ממנו בהתאם.

HD5850 משתלם יותר מה - HD5870 אבל לאחרונה המחירים שלו קפצו והורידו את התמורה שלו למחיר (שהוא יעלה 1200-1300 ש"ח אז הוא יהיה משתלם מאד).

לדעתי ה - HD4890 הוא כרטיס ה - HIGH END המשתלם ביותר היום (ב - 1000 ש"ח).

פורסם

לדעתי אם כבר במחירים כאלה

אז עדיף GTX275 מה4890

גם כי הוא נותן בהרבה משחקים ביצועים טובים יותר

וגם מקבלים שם דרייברים מסודרים של NVIDIA וגם PHYSX שאלה בונוסים מאוד נחמדים.

פורסם

וואו,אז זאת אומרת שאני אוכל לעבד עם המעבד הזה עוד כמה שנים טובות נכון?

אתה תמים שזה מדהים. עוד כמה שנים תיהיה לך תשובה.

זה שזה מעבד של 1000 דולר, אתה יודע, כן ?

פורסם

לדעתי אם כבר במחירים כאלה

אז עדיף GTX275 מה4890

גם כי הוא נותן בהרבה משחקים ביצועים טובים יותר

וגם מקבלים שם דרייברים מסודרים של NVIDIA וגם PHYSX שאלה בונוסים מאוד נחמדים.

ה - HD4890 וה - GTX 275 די שוויי ביצועים.

ה - GTX 275 יקר יותר ב 100-150 ש"ח לפחות (ב - 1000 ש"ח אפשר לקנות גרסה מומהרת של HD4890 עם קירור צד שלישי ואילו GTX 275 רגיל מתחיל מ - 1120 ש"ח).

מי שרוצה PHYSX עדיף לו לקנות GTX 260 זול שמשתווה ל - GTX 275 מבחינת ביצועים בקלות אחרי קצת OC.

פורסם
  • מחבר

האם בHD4890 יש משהו שמצפה על היעדר הPHYSX?

פורסם

יש DX10.1 שזה לא דבר שימושי במיוחד אבל נותן שיפור ביצועים במספר מצומצם מאד של משחקים (ה - PHYSX זה גם פונקציה לא מועילה במיוחדת שנותנת לך עוד קצת אפקטים שפוגעים לך בביצועים במספר מסויים של משחקים שתומכים בזה).

ה - HD4890 הוא גם אוברקלוקר מצויין (גם ה - GTX 275 לא רע אבל לא מגיע רחוק יותר בהרבה מ - GTX 260 מבחינת תדרים בכל מקרה ולכן לא משתלם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים