פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים יש לי הארדיסק 80GB של WD עם 8MB עם מערכת XP PROוכל פעולה שאני מנסה לעשות עם הPARTITION MAGIC הוא לא נותן לי הוא מפעיל את המחשב מהתחלה מתחיל את הפעולה ואז אומר לישיש בעיה CODE 100ובסוף Bad partition tableמה אני עושה?!!?נבניסיתי לאחד כוננים ולשנות גודל של כונן :-\
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים קודם כל, יש לך בכלל את הגירסא המלאה של התוכנה? בגירסת הדמו אי אפשר לבצע שום פעולה!במקרה ויש לך את המלאה, תעשה בדיקה לסקטורים פגומים על הדיסק
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים מחבר כן י יש לי את הגרסא המלאה ואת רגסת 8ועשיתי בידקה של הווינדוס אמממ לא ממש עזר
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים לפי מה שידוע לי אם אתה משנה מחיצות על הכונן אז הוא אמור להמחק . למה אתה משתמש בתוכנה , יש לך את FDISK שזה בן זונה של דבר וזהו
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים לפי מה שידוע לי לא ידוע לך הרבה (114508534)כל הרעיון בתוכנה הזאת (או לפחות אחד ממנה) הוא שיהיה אפשר לשנות את נפחי הכוננים ועוד כמה פונקציות בלי לאבד את המידע שנמצא עליהםFDISK זאת תוכנה שאף פעם לא נכשלת, אבל היא מוחקת את כל המידע מהכונן וגם האפשרויות בה מוגבלות יחסית לPARTITION MAGICפותח התרד, אתה מצליח לעשות איחוי למחשב כמו שצריך?
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים SURFACE TEST? אפילו באמצעות תוכנה שתוציא מיצרן הכונן הקשיח, שיועדת לבדיקת תקלות.תעשה משהו כמו ScanDisk יכול להיות שיש לך Lost Clusters, Bad Clusters וכיוב' שניתנים לתיקון ע"י תוכנת תיקון פשוט כמו NDD.
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר אמממ עשיתי סקאן דיסק עם הכלי של הווינדוס וזה לא עזרתוכל לתת לי קישרים ספציפיים למה שציינת מהאתר של היצרןציינתי את הדגם בהודעה הראשונה
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים BAD PARTITION TABLE אומר שיש בעייה בהגדרות חלוקת הדיסק בכונן שלך יתכן שבוצע לשם רישום שגוי או ש PARTITION MAGIC כיסחה אותו , יתכן גם שווירוס או תוכנת השתלטות משבש גישה תקינה לשם , ישנם פרמטרים באנטי ווירוס שעלולים לחסום גישה לשינוי מבנה חלוקת הדיסק , בדוק שזהו לא המצב אצלך , בנוסף :1. נסה להפעיל FDISK ולבדוק מה הוא מספר על גדלי ה - PARTITIONS ותבדוק שהכל הגיוני , במידה שלא הגיוני תאלץ להפעיל FDISK עם פרמטר לתיקון ורישום חוזר של מבנה חלוקת הדיסק.2.בנוסף שים לב האם בוצע בביוס זיהוי תקין של הדיסק הקשיח ( סקטורים קלסטרים וכדומה )3.האם מערכת ההפעלה מזהה את כל גודלו של הדיסק או רק את חלקו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.