פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים האם יתכן ו-NERO אינה 'יודעת' להמשיך צריבה במולטי סשן שנצרב בתחילה עם תוכנה אחרת כמו WinOnCd ?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אצלי זה כך.....כאשר אני מכניס דיסק שכביכול לא נסגר, הוא פשוט לא מזהה את זה ומנסה לצרוב עליו מהתחלה..
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים מחבר אצלי זה כך.....כאשר אני מכניס דיסק שכביכול לא נסגר, הוא פשוט לא מזהה את זה ומנסה לצרוב עליו מהתחלה..זו הבעיה..אז השאלה המתבקשת היא, האם אין מה לעשות וזהו? או שיש פתרון כלשהו?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים תנסה להעתיק את התכולה שלו להארדיסק. לפרמט אותו עם נרו ואז וצרוב את מה שהיה וכל מה שאתה רוצה.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים Devil@Work ביקש "בעדינות" שאעיף אותה כי היא גדולה ומפריעה...מי אני שאתווכח עם ה Big Boss..... שטויות יש לי כזה במכונית, יש את ה Team RF logo על המארז, יש על המסך, יש באנר ברוחב של 4.5 מטרים לאורך כל הקיר בחדר שלי.ממש FAN
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים או.קיי..... בשבילך.....אני FAN שרוף!פחחחחחחחחחרגע ... איזה סוג ? כמה RPM היית עושה ?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים אצלי ניסיתי להמשיך מEasy CD Creator...ולא הייתה שום בעייה.אני אנסה בהמשך היום מWinOn CDד"א.. רוקפורד... אולי תגיד לי מאיפה אני משיג מדבקות.. גם אני רוצה לאוטו.
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים תיגש לסניף של "אוטופרט" הקרוב אליך ותרכוש כמה... יש גם חולצות ודגלים מה לא!!!!!!
פורסם 2003 במאי 422 שנים לגבי העניין , צרבתי דיסק מולטי סשן בEASY CD CREATOR 6 והמשכתי אותו עם נרו , הדבר היחיד שקרה הוא שנרו צרב את הקובץ אבל הקבצים עם השמות העבריים שצרבתי בסשן של של EASY CD הפכו לממבו גמב'ו , אומנם הם נקראים חלק והכול אבל השמות שלהם פשוט השתנו . אין לו משוג למה אבל זה מה שקרה . מסקנה : NERO בשילוב סשנים של תוכנות אחרות :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.