עבור לתוכן

עשיתי מודינג מה אתם חושבים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי מי שאמר ש"צריך לשים מאורר של 12 ס"מ גם אני חשבתי כך , זה גם יותר יםה וגם יעזור לאיוורור המארז

אבל איך מקום זה בדיוק ל 8

פורסם

צודק לגבי הצבע השחור אבל לא נורא , אולי יהיה עוד התקף "מודינג"

דרך אגב המאורר מקדימה מכניס אויר. (30 מעלות במנוחה-2.4 ג'יגה הרץ)

אתה מדבר על זה שנמצא בחלק העליון(איפה שכונני הסידירום אמורים להיות...)? אם כן, לא יודע זה נראה מוזר כי לא רואים את החלק האחרוי של המנוע, או לפחות זה נראה כאילו רואים.

פורסם

יפה יפה

מארזים בוהקים מתחילים להיות יותר מעניינים מהכהים

פורסם

מדהים :xyxthumbs:

אהבתי את הפסים על המאוורר הקידמי

רק דבר אחד ... קבל התקף מודינג ותארגן חלון בצד המארז .... זה פשוט דורש אותו

פורסם

קבל שלילי פה על החלון.

פורסם

קבל שלילי פה על החלון.

גם אני הייתי נותן שלילי על החלון

אבל הייתי מציע בקור מאוור בעיגול הזה שמה או 120 או 90 זה פשוט דורש !

אתה לא רואה שהוא צועק תחתוך אותי ושים מאוור ;)

פורסם

חבל שלא באת לאירוע של גיימר, היה לי סיכוי גדול לזכות באחד משולשת המקומות הראשונים בתחרות המודינג לדעתי.

פורסם

פיספסתי משהו? על איזה חלון אתם מדברים?

פורסם
  • מחבר

לחברה לטענו לשלילי על החלון ולא יעצו איך לשפר זאת אני מבקש עצות אם יש כמובן.

בתודה מראש דן

פורסם

באיזה ספריים השתמשת? שמות ספציפיים בבקשה. אני רוצה לצבוע את הכוננים שלי ואתה פשוט עשית עבודה פנטסטית!!!

פורסם

בוא נראה:

למה המאורר בחלק הקדמי מוציא - לפחות איך שאני מבין את התמונה - הוא צריך להכניס במקום ההוא' date=' אחרת זה סתם הורס לך את כל הסרקולאציה במארז.

[/quote']

דרך אגב המאורר מקדימה מכניס אויר. (30 מעלות במנוחה-2.4 ג'יגה הרץ)

האמת היא אם בצד האחורי של המארז באותו אזור יש מאוורר שמכניס דווקא יהיה אני חושב בסדר גמור אם זה יוציא, כיוון שא' זה יצור מעין תעלת אוורור, וגם ישמש להוצאת שאר אוויר חם מהמארז (מיותר למטה, הרי אוויר חם עולה, לא סופר עולה נראה לי אבל במיקום הזה זה חביב לדעתי). מה שכן, המאוורר הזה בקדמת המארז אז די מעצבן אני חושב אם זה יוציא אוויר כי אם זה למשל על השולחן כשתזוז האוויר יפגע לך בפנים, ואם זה על הרצפה זה יפגע לך ברגל/חבילה כשתזוז, סתם מעצבן IMO.

וגם אני חושב שחלון מיותר פה.

פורסם

באיזה ספריים השתמשת? שמות ספציפיים בבקשה. אני רוצה לצבוע את הכוננים שלי ואתה פשוט עשית עבודה פנטסטית!!!

פורסם
  • מחבר

יש מדריך ב-http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=28533

שלא אני הכנתי .

לדעתי הוא מושלם, אבל אם יש ל עוד שאלות לגבי זה אז אין בעיה (daneliash@hotmail.com)

פורסם
  • מחבר

בקרוב אני יצלם את סביבת העבודה שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים