פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים תפרט קצת מה אתה עשית ומה בא מוכןאני מניח שאת הצביעה של הכוננים אתה עשית... ניראה נחמדצריך ללטש קצת את העבודה על המאוורר
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים עם אני לא טועה, צבעתה את המארז בצבעים שונים לפני זה.בגלל זה יש לצבע יש סימנים של טיפות של צבע, בגלל השיכבות.לפני הצביעה הייתה צריך לשייף את המארז עם נייר זכוכית של מספר קטן, בשביל טיבה ללטש את השיכה הקודמת.סך הכול שילוב צבעים יפה.הייתי שם לדים ליד המאורר, שיאיר את החלון.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים מחבר צודקים אכן צבעתי את המארז לפני זה אך סימני הטיפות לא מזה (לא שמתי לב)לגבי ליטוש המאורר אם יש לכם רעיונות אז בבקשה (כהמאורר מסתובב הוא נראה יותר טוב)מצטער על התמונה המטושטשת אבל זו הדרך היחידה שיכולתי להראות את המאורר בפעולה (מי שמבין בצילום קצת יודע למה)
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים בפרספקט שעליו המאוורר יש תעלות מרובעות, אתה יכול להשחיל שם לדים בכול מיני צבעים.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים בהחלט ניראה יותר נחמד בפעולהחשבת אולי על להוסיף קטודה מאחורי החלון השקוף הזה? משהו שיתאים לצבע כמובן...
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים מחבר להאיר את החלון של המאורר זה רעיון טוב אבל אין בכיסי די כסף .כמה עולים לדים? איפה קונים אם יש לך תמונות של שימושים בהם?בתודה מראש דן
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים עשיתי מודינג מה אתם חושבים?יש לך את אותו המארז כמו שהיה לי.עכשיו יש לי enermax 8131אחלה מארז
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים ידעתי שהמארז הזה מוכר לי!המורה שלי לאלקטרוניקה הביא אותו למעבדה אחרי שנשרף לו הספק ;D
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים העיגול הזה פשוט דורש מאוורר 120מילימטר באמצע! נראה יפה מאד - לגלריה ד"א מה רע בלהיות אוהד הולנד? :
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים בוא נראה:למה המאורר בחלק הקדמי מוציא - לפחות איך שאני מבין את התמונה - הוא צריך להכניס במקום ההוא, אחרת זה סתם הורס לך את כל הסרקולאציה במארז.הצבע הכתום נראה בסדר גמור, לפחות לפי איך שזה נראה במתונות, אבל הצביעה השחורה היא פשוט על הפנים. רואים את המריחות של הצבע(בתמונות הברורות יותר) ואלה של הכוננים נראות עם גושים ולא אחידות בכלל ופשוט נראות גרוע. אתה במקרה ניסית להשתמש בצבע של פח על פלסטיק?
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים נראה פיצוץ, עבודה מצוינת, טיפה אפשר להחליק את הצבע השחור ולנקות את הבועות אוויר, חוץ מזה ממש יפה.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים מחבר צודק לגבי הצבע השחור אבל לא נורא , אולי יהיה עוד התקף "מודינג"דרך אגב המאורר מקדימה מכניס אויר. (30 מעלות במנוחה-2.4 ג'יגה הרץ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.