פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים חיברתי היום את ה-ada880 החדש שליויש לי בעיה שלפעמים זה מפסיק פתאום להשמיע לאיזה חצי שנייה בערך ואז חוזר להיות רגילוזה קורה ככה כל דקה בערך במשך כמה דקות ואז מפסיקואחרי כמה זמן זה חוזר לעוד כמה דקות ומפסיק....מישהו מכיר את זה?..נ.ב,מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד בדיקה של AC3?או איך אני מפעיל את הבדיקה שאפשר להוריד מהביקורת על ה-ada880? כי זה לא עובד לי...תודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים מחבר זה לא תוכנות או משהו כזה, כי יש לי עוד 2 רמקולים מחוברים באנלוגי וכשה-ada מפסיקים לשנייה, עדיין שומעים ב-2 האחרים...
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים יש גם את הבעיה שמכבים או מדליקים מפסק של אור ליד הרמקולים זה מפסיק לרגע אבל אני לא מאמין שכל הזמן משהו נדלק ונכבה אצלך לדעתי התוכנה שמנגנת יכולה להיות דפוקה נסה לנגן עם אחרת winamp הכי טוב ותנסה לנתק את השניים האחרים שמחוברים אנלוגית תראה אם זה ממשפיע.
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים זה לא תוכנות או משהו כזה, כי יש לי עוד 2 רמקולים מחוברים באנלוגי וכשה-ada מפסיקים לשנייה, עדיין שומעים ב-2 האחרים...תרשום את המפרט שלך
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים נ.ב,מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד בדיקה של AC3?או איך אני מפעיל את הבדיקה שאפשר להוריד מהביקורת על ה-ada880? כי זה לא עובד לי...תודה מראשבבקשהhttp://www.digital-digest.com/dvd/downloads/trailers.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.