עבור לתוכן

בעיה בעת הפעלת Windows Messenger Live ...

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים....חדש פה :))))....

עכשיו לשאלה:

עד עכשיו המסן פעל לי יופי, אבל כאשר התבקשתי מהתוכנה עצמה לעדכן לגירסה חדשה יותר, המסן לא עבד יותר, כאשר ניסיתי לעדכן המחשב העלה את הבעייה שחסר לי קובץ cabinet.dll ולכן אין לי אפשרות לעדכן, וניסיתי גם להוריד מהאתר הבית את המסנג'ר וגם אין לא נותן לי להתקין פשוט אותה שגיאה!

תמונת השגיאה:

problemg.jpg

פורסם

נראה כמו התקנה שירדה לא טוב או בעיית CRC מילים אחרות.

http://fileshare150.depositfiles.com/auth-1257888105b9824e65793d7737c9795c-93.172.171.242-807189196-24535399-guest/FS150-3/Messenger.msi

מה הודעת השגיאה שאתה מקבל?

אני לפני חמש דקות סיימתי מסכת חפירות עם ACL של הרגיסטרי כדי להתקין (לעדכן ליתר דיוק) את התוכנה אצלי בגלל שהיה key אחד של Windows Installer שלא היו עליו הרשאות.

פורסם
  • מחבר

גם כשאני מפעיל את ההמחשב מחדש הוא מראה לי שחסר לי קובץ dll , מה אפשר לעשות?? יש אפשרות לפרמט את c בלי דיסק?

פורסם
  • מחבר

הורדתי...איפה לשים אותו ?

פורסם

איך הגעת מזה לפירמוט? :facepalm:

אם יש בעייה עם DLL מסויים במערכת פשוט תשלים אותו מדיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה.

יש לך אפשרות להשתמש ב sfc /scannow או expand מתוך i386 בדיסק התקנה של המערכת.

פורסם
  • מחבר

איך הגעת מזה לפירמוט? :facepalm:

אם יש בעייה עם DLL מסויים במערכת פשוט תשלים אותו מדיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה.

יש לך אפשרות להשתמש ב sfc /scannow או expand מתוך i386 בדיסק התקנה של המערכת.

בואנה אחי אתם חזקים פה במחשבים באתר הזה, אתר פשוט של מקצוענים פה אין אפס, כל הכבוד

אחי אתה מדבר איתי בשפה גבוהה מדי חחח איך בעברית פשוטה אני משלים מדיסק התקנה של הווינדוס ?

... ולזה שמעליך המנהל .. אני מנסה את מה שאמרת לי...אמן שיעבוד.[br]פורסם בתאריך: 12.11.2009 בשעה 15:57:43

אפשר לנעול תודה רבה על העזרה , הסתדר לי בזכות ההורדה של הקובץ תודה 11111111111!
פורסם

תשמע חבר, גם לי הייתה לא מזמן בעיה עם המסנג'ר החדש שלא יכלתי להיכנס, אין לי מושג אם זאת אותה הבעיה אבל אני כמעט בטוח..

אם יש לך לוח שמבוסס על n-Force 4 (כמו לי) אז תראה אם במקרה התקנת שם איזה תוכנה כלשהיא של פיירוול שבאה עם זה, מחקתי את זה והכל הסתדר...

אני אנסה לחפש תשם המדויק של זה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים