עבור לתוכן

התלבטות קנייה בין LG W2353V לבין Dell 2209WA

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים

LG W2353V

Dell 2209WA

המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה.

ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם

LG:

2ms

1920*1080

לעומת

Dell:

5ms

1680*1050

חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי.

לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ.

יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה.

1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים?

נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון?

2. רזולוציה - אני הבנתי שרזולציית של HD הינה 1920*1080 ולכן רק המסך של LG יראה לי HD??? המסך של DELL לא יוכל להראות את האיכות

המקסימאלית של HD? (FULL

3. שמעתי הרבה ביקורות ש 1920*1080 מציג את הפרטים קטנים - אייקונים וכתב (בעיקר בדפי אינטרנט) דבר שאינו נח האם הדבר נכון? האם ממולץ עקב זאת לקנות רזולציה נמוכה יותר כמו זאת של הDELL?

4. מה אתם ממליצים מבין המסכים האלה?

אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבחור את המסך המתאים בשבילי.

תודה

פורסם

ה-DELL מסך הרבה יותר איכותי פשוט משום שהוא פאנל IPS לעומת TN. הנתונים היבשים לא יתנו לך מידע זה.

זמן התגובה באמת חסר משמעות, וזה לא קשור לגודל, אלא פשוט לאופן שבו היצרנים מודדים ומציגים את זמן התגובה. בפועל שני המסכים מהירים כמעט באותה מידה, וגם אם יש הבדל קטן, הוא לא יהיה מורגש.

לגבי רזולוציה - אם אתה צריך רזולוציה גבוהה מסיבה כלשהי (למשל שטח עבודה רחב ליישומים, מה שלא ציינת), יש בכך יתרון - אחרת לא ממש. לשימושים שלך אני בספק שתפיק יתרון כלשהו מהרזולוציה היותר גבוהה, ואמרת שגודל המסך לא משנה לך (ובין כה וכה ההבדל זעום), לכן הייתי ממליץ על ה-DELL.

פורסם
  • מחבר

אחלה !

באמת תודה על התשובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים