עבור לתוכן

מחשב + מערכת סטאריו - הכרטיס קול משפיע ?

Featured Replies

פורסם

סיפור ישן וידוע , אין חוק למה מחזיק יותר ומה פחות. וחברות כמו AIWA ו SONY שמקבלות "תג" של מוצרים שמתקלקלים המון זה רק מסיבה פשוטה שהם המוצרים הכי נמכרים אז מן הסתם למה שנמכר בכמות הכי גדולה יהיה אחוז מוצרים שהתקלקל באחוז הכי גבוה (אפילו אם לחברה אחת נהרסים נגיד 10 אחוז ולשנייה 20).

הדבר היחידי שאפשר אולי להעזר בו זה שאחוז הקילקול שלא קשור לשימוש האישי נובע מאיכות בניית המוצר של החברה והקטגורייה שלה שייך המוצר. מערכות מיני הן נסיון (די מוצלח לדעתי האישית) להכניס אודיו במחיר כמה שיותר זול עם כמה שיותר פונקציות בצורה כמה שיותר אינטגרלית ונוחה לקנייה ושימוש , ועם הדגש על מחיר כמה שיותר נמוך אפשר להבין למה מערכות מיני נהרסות בכמויות - אז זה לא ממש משנה מה תיקנו - לקטגוריית המוצר יש איכות בנייה ידועה מראש ויש לקחת את זה בחשבון. לגבי כמה החברה משקיעה באיכות הבנייה - זה כבר משהו אחר , אבל עדיין לא אומר כלום.

סה"כ גם מוצרי אודיו יקרים הרבה הרבה יותר מתקלקלים , אין שום חוק כאן. כל הקטע של ה"מערכות איווה" שהוזכר כאן נבע כי פשוט , כמו שפלוקסטר אמר, בערך בכל רדיוס של 100 מטר באיזור מגורים יש איזה מערכת של איווה, ואני חושב שגם בכל אותו רדיוס יש גם אחת כזאת שוכבת מתה :) (גם אצלי יש אחת כזאת מתה, ואני חושב שגם אם היה רשום עליה כל שם אחר היא כבר לא היתה פועלת טוב , זה האופי של מערכות מיני).

ובכלל , מה שרציתי להגיד בקשר לנושא זה - מה זה משנה בכלל כמה המערכת מחזיקה ? (מראש ההערה לא היתה קשורה) , הנקודה היא בכלל שלא שווה להשקיע בכרטיס קול למערכת כזאת כל עוד יש כרטיס נורמאלי (זה מזכיר משהו כמו לשים רדאון 9800 על פנטיום 2).

פורסם

בעניין של מערכות הAIWA והרדיוס שהם נמצאות, אני יודע שהם נמצאות הרבה ליד פחי זבל. בטווח של בערך חודש~ מצאתי שתיים כאלה בפח זבל, ולמרבה הפליאה הן היו במצב תקין לגמרי, שנדהמתי ממנו.

פורסם

בעניין של מערכות הAIWA והרדיוס שהם נמצאות' date=' אני יודע שהם נמצאות הרבה ליד פחי זבל. בטווח של בערך חודש~ מצאתי שתיים כאלה בפח זבל, ולמרבה הפליאה הן היו במצב תקין לגמרי, שנדהמתי ממנו.

[/quote']

מה שאותי מדהים זה למה לקחת שתי מערכות שכבר היו בזבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים