פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים מישהו יודע איך אני משיג את הSound Storm?כי רק ככה אני יכול להפעיל את ה 4.1 שלי!
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים וכדי להבהיר את כוונתו של העקרב, ה SoundStorm הוא שמו של מעבד הסאונד המגיע עם חלק מלוחות האם המבוססים על ערכת השבבים nForce 2.הדרך היחידה "להשיג" אותו היא לרכוש לוח שמגיע עם מעבד שכזה, לדוגמה K7N2 Delta ILSR של MSI.
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים מחבר יש לי את הלוח של ABIT NF7 ואין לי את ביחד עם הדיסק וגם עוד אחד שקנה לוח כמו שלי אין לו!!יש לי את הNFORCE 2 מן הסתם!אבל אני לא רואה שיש בדיסק שלו!ויש לי מאחורה 5 יציאות אז איך שהוא זה אומר שמן הסתם אני יכל לעשות 5.1 ויש לי כרגע 4.1 אז איך לעזזאל אני מפעיל 4.1 עם או בלי הSUOND STORM!!!!
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים Like tomz said, you don't have Soundstorm on your board, however you do have another card that supports 5.1. I don't know how you should connect the speaker but I'm sure someone else could help you.
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים מחבר תסתכל באתר זה כמו של האחרים!ציטוט"Lets you enjoy 6-channel audio without having to buy advanced sound cards"http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=8שמתי לב גם אני שאין את הדבר ההוא אז איך אני מפעיל את זה?שיפעלו כל הרמקולים שלי?כי לא יכול להיות שסתם ייצרו לי כרטיס עם 6 ערוצים!
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים מחבר נו אז יש מישהו שיודע איך אני מחבר?כי אני פה משתגע!!!הבנתי שאין לו SOUND STORMאז איך אני מחבר?
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים תגיד, כמה קשה זה פשוט להסתכל בחוברת שהגיעה עם לוח האם (או במקרה הכי גרוע, להוריד אותה בפורמט .pdf מהאתר של Abit) ?רמז: לא קשה בכלל.רמז נוסף: תסתכל בפרק 3, עמודים 20-22 התשובה: הפלאג של הרמקולים הקדמיים נכנס לחיבור הירוק והפלאג של הרמקולים האחוריים נכנס לחיבור הכתום.
פורסם 2003 בספטמבר 1822 שנים שששש מיני, אתה תהרוס לו את כל הכיף של לגלות לבד איך לקרוא בחוברת של הלוח! :
פורסם 2003 בספטמבר 1922 שנים מחבר הללויההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההצלחתי!!!!סוף סוף!!!תודה לכם מודה מאוד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.