עבור לתוכן

מחשב לצרכים ביתיים/משרדיים, 1500-2000 ש"ח,ציוד היקפי חלקי (ללא מסך)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

תגובות בגוף הטקסט :

1.תקציב 1500-2000 ש"ח. לא קריטי אם יש חריגה .

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - עבודה משרדית/ביתית (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ופוטושופ).

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - משחקים "פשטוים" - פיפ"א, מנג'ר וכו'.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - רמקולים, מקלדת ועכבר. מסך כבר יש.

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - לא.

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. - לא רלוונטי .

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא משנה כ"כ. שלא ישמע כמו חדר מנועים אבל גם לא דחוף שקט אטומי . לא היסטרי

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא יודע מה זה. כנראה שלא רלוונטי.

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - חלונות XP והרכבת המחשב בחנות.

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים - אייבורי ברחובות .

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? - לא יודע מה זה. כנראה שלא רלוונטי.

אז ככה:

אני לא מבין גדול במחשבים ובחומרה (כרטיסי מסך, לוחות אם, זיכרון וכו')

אם נסכם אז : מחשב לצרכים ביתיים, עלות של כ-1.5K-2K. מע' הפעלה : חלונות, שיכלול כונן דיסקים וצורב (עדיף DVD אם הבדל המחירים לא בשמיים).

רצוי שיהיה הרבה זיכרון היות ועיקר השימוש הוא מוזיקה וסרטים.

הערה: במחשב הזה יש לי צורב של LG 52X32X52X . אין לי מושג מה זה אומר אבל הוא תיפקד מצויין עד שהוא שבק.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים