פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים אהלן אני מחפש מנהל הורדות לראפידשר, השתמשתי הרבה זמן ב JDOWNLOADER ועכשיו משום מה הוא הפסיק לעבוד, אשמח לקבל המלצות לתוכנות בסגנון שאפשר להדביק אליהן לינקים מראפיד.תודה יום טוב
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים זה שהוא הפסיק לעבוד אצלך זה לא אומר שיש לו בעיה כללית. תפתור את הבעיה שלך ותמשיך להשתמש בתוכנה המצויינת הזאת.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים מחבר אשמח לקבל הצעה כלשהי למה אני יכול לבדוק ומה לעשות בכדי שהתוכנה תשוב לעבוד , תודה
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים אם יש לך חשבון פירימיום,זאת תוכנה מעולה=http://www.internetdownloadmanager.com/
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים אשמח לקבל הצעה כלשהי למה אני יכול לבדוק ומה לעשות בכדי שהתוכנה תשוב לעבוד , תודה תסיר אותה לחלוטין, תבדוק ידנית שהתיקייה אכן נמחקה לגמרי ותתקין מחדש, לי זה פתר הרבה בעיות עם התוכנה.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים cleric, אין מה להסיר כי התוכנה לא דורשת התקנה.מספיק למחוק את קבצי הקונפיגורציה ולהפעיל אותה מחדש.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים זאת לא בעיה של jdownloader , זאת בעיה בעומס על השרתים של ראפידשאר. גם לי יש פרמיום וניסיתי להוריד אתמול בערב דרך התוכנה וזה לא הוריד. היום בבוקר ניסיתי להוריד וזה עבד טוב.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים לבעלי חבילות ה Premium - וודאו ב Settings של Rapidshare ששלושת ה Server-Systems אינם מוגדרים כ Random. עם בזק בינלאומי אני מקבל את התוצאות הכי טובות, גם במהלך היום עצמו, מ Tata Com ו Deutsche Telekom. תתנסו בוורסיות ותראו מה אתם מקבלים.כמובן שלאחר כל שינוי הגדרות ב Rapidshare ושמירתן באתר, תצטרכו להפעיל את הקליינט מחדש בשביל שיחיל את ההגדרות עבור ההורדות הנוכחיות שלכם.ו JDownloader הוא אכן הקליינט הכי מוצלח לזה.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים באמת תוכנה נחמדה ויעילה.עדיין לא מצאתי דרך לשנות את מהירות ההורדה לסירוגין(כמו ב FDM שיש 3 מצבי הורדה שונים). ואיך אני מורה לתוכנה להוריד רק Package אחד מתוך הסה"כ(שהשאר יהיו ב PAUSE)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.