עבור לתוכן

מחפש מנהל הורדות לראפידשר

Featured Replies

פורסם

אהלן אני מחפש מנהל הורדות לראפידשר, השתמשתי הרבה זמן ב JDOWNLOADER ועכשיו משום מה הוא הפסיק לעבוד, אשמח לקבל המלצות לתוכנות בסגנון שאפשר להדביק אליהן לינקים מראפיד.

תודה

יום טוב

פורסם

זה שהוא הפסיק לעבוד אצלך זה לא אומר שיש לו בעיה כללית. תפתור את הבעיה שלך ותמשיך להשתמש בתוכנה המצויינת הזאת.

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל הצעה כלשהי למה אני יכול לבדוק ומה לעשות בכדי שהתוכנה תשוב לעבוד , תודה

פורסם

אם יש לך חשבון פירימיום,זאת תוכנה מעולה=http://www.internetdownloadmanager.com/

פורסם

אשמח לקבל הצעה כלשהי למה אני יכול לבדוק ומה לעשות בכדי שהתוכנה תשוב לעבוד , תודה

תסיר אותה לחלוטין, תבדוק ידנית שהתיקייה אכן נמחקה לגמרי ותתקין מחדש, לי זה פתר הרבה בעיות עם התוכנה.

פורסם

cleric, אין מה להסיר כי התוכנה לא דורשת התקנה.

מספיק למחוק את קבצי הקונפיגורציה ולהפעיל אותה מחדש.

פורסם

זאת לא בעיה של jdownloader , זאת בעיה בעומס על השרתים של ראפידשאר. גם לי יש פרמיום וניסיתי להוריד אתמול בערב דרך התוכנה וזה לא הוריד. היום בבוקר ניסיתי להוריד וזה עבד טוב.

פורסם

לבעלי חבילות ה Premium - וודאו ב Settings של Rapidshare ששלושת ה Server-Systems אינם מוגדרים כ Random. עם בזק בינלאומי אני מקבל את התוצאות הכי טובות, גם במהלך היום עצמו, מ Tata Com ו Deutsche Telekom. תתנסו בוורסיות ותראו מה אתם מקבלים.

כמובן שלאחר כל שינוי הגדרות ב Rapidshare ושמירתן באתר, תצטרכו להפעיל את הקליינט מחדש בשביל שיחיל את ההגדרות עבור ההורדות הנוכחיות שלכם.

ו JDownloader הוא אכן הקליינט הכי מוצלח לזה.

פורסם

באמת תוכנה נחמדה ויעילה.

עדיין לא מצאתי דרך לשנות את מהירות ההורדה לסירוגין(כמו ב FDM שיש 3 מצבי הורדה שונים). ואיך אני מורה לתוכנה להוריד רק Package אחד מתוך הסה"כ(שהשאר יהיו ב PAUSE)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים