עבור לתוכן

יש לי שאלה חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה להשקיע על המחשב כ 8000ש"ח

Featured Replies

פורסם

המערכת כוללת מסך לכן נגיד שהוא רוצה לקנות מחשב פצצה ב 7000+ש"ח

אמרתי לו בשביל מה לו להוציא כל כך הרבה כסף על מחשב כשהו יכול לקנות היום מחשב טוב למשחקים גם ב 5000ש"ח לערך כי גם ככה הטכנולוגיה היום מתקדמת מהר ובעוד שנתיים המחשב שלו יחשב כחלש ,הוא אומר שהוא בכוונה משקיע סכום גדול על מנת לקחת את כל החלקים הטובים כדי שיחזיק לא עם ביצועים גבוהים לכמה שנים קדימה ובמידה ויצטרך לשדרג הוא גם יוכל כי יהיו לו חלקים טובים וכו... אני עדיין טוען עדיף לקנות עכשיו מחשב טוב עם ביצועים גבוהים בכ - 4800ש"ח ובעתיד נגיד בעוד שנתיים והלאה עם הוא ירצה לשחק במשחקים עם מרב הביצועים הוא יוכל לקנות מחשב אחר מעודכן חומרתית לדור שיהיה בעוד כ 4800 ש"ח שיחזיק לו עוד כמה שנים קדימה.

מה אתם חושבים מה יותר משתלם ,מי צודק בעניין?

פורסם

אתה צודק.

המחירים של חלקי המחשבים לא מתואמים עם ביצועים.

הבדלי ביצועים של 10-15% בביצועים יכולים להתבטא בהפרשי מחירים של 50% ואפילו יותר (מעבדים וכרטיסי מסך זה דוגמא מצוינת).

פורסם

הבעיה העיקרית פה עם רוב האנשים היא שההורים שלהם קונים להם את המחשב ואם הם מקציבים להם סכום מסויים הם רוצים לנצל הכל מכיוון שבכל מקרה אבא לא יסכים לקנות עוד פעם בעוד שנתיים. צריך לחנך את ההורים.

פורסם

זה לא פורום חינוך אבל זה פורום תמיכה, אנשים צריכים לדעת לדבר עם ההורים שלהם ולהסביר להם, אנחנו מעודדים צרכנות נבונה.

פורסם
  • מחבר

איזה הורים איזה אבא מה אנחנו ילדים בני שתיים!

תודה על התגובות אספר את זה לחברי על מנת שיעשה קניה חכמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים