פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים משום מה עלת לי השאלה הבאה בראש:בנאדם שקנה נייד שהגיע עם וינדוס כלשהו ראשי להזמין מהחברה עותק על דיסק?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים למיטב ידעתי לא.יכול להיות שזה תלוי גם באיזה חברה אבל הרשיון היא OEM שהוינדוס בא מותקן על המחשבכמעט בכל המחשבים יש מחיצת שחזור שמשחזרת את המחשב להתקנה "נקיה"
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר המחיצה הזאת קיימת. איך מפעילים אותה? ועד כמה ההתקנה נקיה? תאפשר להגדיר את גודל הכוננים? הצלחתי לפצל את הכונן יצא לי שהעכשיו הם מפוצלים בחצי יותר מזה האופציהנ SHIRNG לא נותנת.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אתה יכול לנסות לעשות דבר כזה:לגבות את מחצית השחזור (בעצם לעשות image) לדיסק DVD (תלוי מה הגודל של המחיצה) או לדיסק קשיח חיצוני--לבדוק שהוא עובדולפרמט את המחשב לחלק למחיצות בעזרת תוכנה שמסוגלת לעשות זאות מ - CD או מסטיק USBלדוגמה:http://gparted.sourceforge.net/livecd.php
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים אתה כבר יום שלם עם המחשב הנייד ועדיין לא פתחת את החוברת שלו?מה זה משנה אם ההתקנה באה ממחיצת שיחזור או מדיסק אופטי.לנהל מחיצות אתה יכול בלי כל קשר לכל הדברים האלו.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים מחבר הדבר הראשון שעשיתי לפני השאלות זה לעבור על החוברות.אם האיתי נתקל שם במשהו שעונה לי על השאלות שנשאלו הם לא היו נשאלים סתם.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים בחוברת, בין היתר, אמור להיות מפורט גם איך להשתמש במחיצת שיחזור (לא שכל כך קשה להבין דברים כאלו לבד).
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים ^^^אם הבנתי נכון את פותח הדיון , הוא לא רוצה מחיצת שחזור אבל עדיין רוצה לשמור את האפציה לשחזורזאות אומר שיהיו רק שתי מחיצות:1. מחיצה קטנה למערכת ההפעלה2. מחיצה לשאר הדבריםLactose הבנתי נכון?
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים מחבר רפי הבנת אותי נכון מאוד. בעיקרון אני לא רוצה שום מחיצת שחזור במחשב. בעיני זה נראה לא אמין. הגיבוי תפס לי 3 דיסקים. ניסיתי כבר 3 תוכנות לחילוק כוננים ובכולן אני נתקל בבעיה של חילוק [לא נותן לי להשתמש באשפרות הזאת]. בגלל זה חשבתי ללכת על כוון של דיסק, בשבילי זה הרבה יותר נח ומהיר. במיוחד שההתקנה של Win 7 לא לוקחת הרבה זמן כמו ב-Win XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.