עבור לתוכן

מבקש המלצה לכ.מסך עד 500 ש"ח - מסך LG LCD 32"

Featured Replies

פורסם

שלום. נשרף לי הכרטיס מסך שלי (HD4670) ואני מעוניין לקנות חדש במחיר של עד 500 ש"ח - חריגה אפשרית רק אם ממש יש היגיון.

הצרכים שלי הם משחקים ברמה הכי טובה שאפשר ביחס למחיר והצגת 720P על המסך שלי ("LG LCD32).

מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ.

לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P.

זכרונות - KINGSTON 1GBX2 667MHZ.

ספק - GYRO 500W - כניראה ג'נרי לא מבין בזה יותר מידי (הפעיל את המערכת הקודמת עם הHD4670 בלי בעיות).

מסך - LG LCD 32" 768X1360.

אשמח להצעות ותודה על העזרה.

דניאל.

פורסם

HD4770.

http://tms.co.il/product/7140

ותחליף את הספק באפשרות הראשונה שתהיה לך לאחד נורמלי.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה על התגובה רק שתי שאלות.

כמה דחוף להחליף את הספק בהנחה שעד היום הוא עבד פיקס והוא בן שנתיים?

ואם הספק לא יספיק לכרטיס החדש (ונניח שזה יהיה ה HD4770) האם משהו יכול להישרף?

פורסם

סביר מאד להניח שהספק יספיק (בכוונה המלצתי על ה - HD4770 כי הוא צורך מעט מאד חשמל ביחס לביצועים שלו, לעומת ה - 9800GT/HD4830/50).

אין סיבה שמשהו יישרף סתם אבל לספק ג'נרי אין את ההגנות של ספקים טובים ולכן במידה והוא יישרף קיים חשש שייקח איתו עוד רכיבים (כמו כרטיס המסך למשל).

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני נוטה לחשוב בכיוון ה 4850 דווקא כי הבנתי שהוא יותר חזק השאלה היא האם הספק שלי יחזיק?

נ.ב האם זה נכון שהפונקציה AVIVO בכרטיסים של ATI מורידה העומס מהמעבד ומעבירה לכרטיס מסך? אם כן זה משמעותי? (אני שואל מכיוון שהמעבד שלי יחסית ישן ואולי הפונקציה הזאת יכולה לעזור לי בנושא הזה).

תודה, דניאל.

פורסם

אני ממליץ להישאר עם אופציית ה - HD4770, הוא נותן ביצועיםקרובים מאד ל - HD4850 וצורך משמעותית פחות חשמל.

לשים HD4850 על ספק ג'נרי זה הימור שלא כדאי לקחת לדעתי.

לגבי AVIVO, זה לא מה שהיא עושה.

מה שאתה מחפש זה ה - UVD שעושה את מה שדיברת עליו עם פורמטים נתמכים מסויימים של סרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים