פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אני מארגן לחבר מתנה שתכיל בתוכה חלקי מחשב (לא מחשב, רק חלקים בתפזורת), עלה הרעיון של הוספת מאורר (שפשוט ישכב שם ויסתובב).בגלל שזה לא באמת מחובר מתח חשמלי, רציתי לדעת, אם אני קונה מאורר למחשב (נגיד 92ממ, עם לד אפילו יותר קטן). איזה סוללה אני צריך לחבר בשביל להפעיל את המאורר הזה? (אני מתכוון לחתוך את הכבל שמתחבר למחשב בד"כ, ולהדביק לקצוות של הסוללה, או לחבר לבית סוללה אם אני אמצא אחד).
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים כל סוללה שתיתן 12 V וזרם מספיקבחלק גדול מהמאווררים אתה יכול לרדת עד 9 V ואפילו 6 V והמאוורר עדיין יזוז
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים אם אני לא טועה אתה צריך 9V למאורר 92MM אבל זה מאוד תלוי במאוורר עצמו .מאיפה המאוורר מקבל 9 V כשהוא בתוך המחשב ?
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים מאיפה המאוורר מקבל 9 V כשהוא בתוך המחשב ?הוא מתכוון למתח שיתן סיבוב למאוורר, אבל לא את כל הRPM האפשריים כמובן. אגב, מתח מינימום למאוורר כזה הוא משהו כמו 4V.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים קח סוללה 9V תחבר אותה למאוורר לפני שאתה נותן לו את זה וגמור עניין.... (תבדוק לפני שאכן הסוללה מצליחה להניע את המאוורר אם זה יעשה לך טוב על הלב)
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים זה יעבוד לך כמה כמה שעות במקרה הטוב ואז יפסיק.וגם סתם לשים מאוורר שישכב בתוך המארז לא יעשה כלום חוץ מלהזיז את האוויר החם בתוך המארז במעגלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.