פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים שלוםרכשתי את הלפטופ הזה4 GB RAM מעבד 9500500 הרד דיסק אני דיי מרוצה תאמת מהמחשב חומרה טובה, נראה טוב, נוח אין תלונות מהבחינה הזאת סוללה די חלשה. התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט כדי לעבוד עם כל הזיכרון אבל אני חווה הרבה קריסותרציתי לשאול את החברה פה שיש להם את הלפטופ אם גם להם זה קורה עם המערכת הזאת אני עובד על עוד מחשב DELL ישן יותר שגם עליו מותקן 7 32 ביט ושם אין קריסות שאני מדבר על קריסות הכוונה היא לפריז. אני לא יודע עם זה בגלל אי תאימות של דרייברים מסוימים או בעיה בחומרה אבל זה קורה כאשר מפעיל תוכנות בדרך כלל למשל התוכנת מצלמה תוקעת את המחשב.עכשיו התקנתי XP MODE אחרי ההתקנה הפעלתי את זה וקפא לי.אחרי ריסטארט הכל עובד קרה למישהוא פה ?אגב כמה זמן מחזיקה לכם הסוללה ? של עבדוה לא מאומצת נגיד רק אינטרנט ואופיס או משהו כזהתודה
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים כמה זמן יש לך את הנייד? עם איזה מערכת הפעלה עבדת קודם לכןוהאם היו סימפטומים דומים?עכשיו לבדיקה. ראשית כל, תבדוק את הזכרון בתוכנה MemTest86+.http://www.memtest.orgשנית כל, תעקוב אחרי הטמפרטורה של הנייד, מעבד וכרטיס מסך בזמןעבודה. ותנסה לגרום לנייד להתקע כאשר יש לך אינדיקציה על המסךשל הטמפרטורה.בקשר למצלמה, זה נשמע מאוד מוזר שזה תוקע את כל המערכת, יכוללהיות שזה קשור לדרייבר ישירות.-נוסף-עבודה של אופיס ואינטרנט באזור של ה-שעתיים+ (בהירות מסך מינימלית)לא יותר משעתיים וחצי.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר בקשר לסוללה בערך אותו דבר אצלי לפעמים פחות תלוי מה עושים בקשר למחשב פחות מחודש התקנתי עליו רק את 7.הרצתי בינתיים את הבדיקה של 7, שבדקה את הזיכרון ואמרה הכל בסדר.אני יבדוק עם MEMTEST שיצא לי לא מתחמם בצורה רצינית. גם אחרי עבודה ארוכה אני מחזיק אותו ולא מרגיש חום מיוחד.ממה שאני רואה התקלה קוראת רק שאני מפעיל תוכנות (אין משהו ספיצפי) כל מיני דברים "תוקעים אותו"הוא מסוגל להיות פועל כמה שעות אני מריץ עליו סרטים, תוכנות , מכונות וירטואליות אפילו.הכל רץ.ואז שאני מפעיל עוד תוכנה , יש פריז ולא מגיב כלום עד שאני מכבה אותו.תוכנות יכולות להיות התוכנה של המצלמה. XP MODE,סתם משחק וכו .
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אני אישית עובד עם לינוקס, יש לי את הנייד עוד מעט שנה. אני כרגעעדיין בתהליכי בדיקה, אבל גם לי המחשב נתקע בזמן האחרון. שמתילב לכמה דברים.1. האידיקציה (לד) של המצב מחשב מתחיל להבהב. (הלד הכי שמאלי)2. האינדיקציה (לד) של המצב סוללה נדלק בצבע ירוק למרות שאין סוללה מחוברת!3. הסנסורים של הטמפרטורה נופלים. הסנסור של המעבד (core) נתקע ישר לאחרהכניסה למערכת.4. הטמפרטורה של הכרטיס מסך מרקיעה שחקים למרות שאין אפקלציה המאמצת אותו.עדיין לא הצלחתי לשלול בעיות דרייברים שקשורות ללינוקס, אין בי עדיין את המוטיבציהלרכוש חלונות 7 או לנסות LiveCD. אני אעשה זאת בקרוב ואעדכן. כרגע אני מחכהל-F12 שתצא, שזה עוד 10 ימים, ולאחר מכן אני אנסה הפצות אחרות לראות אם זהאכן קשור לדרייברים של המערכת.- עידכנתי את ה-Bios לגירסה אחת לפני אחרונה.- לא הצלחתי למצוא שבב של מידע בקשר לאינדיקציה של הלדיםhttp://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/nb_user_manual_w47_w576_en.pdfשוב פעם, אם אתה יכול לספק מידע לגבי הסנסורים (חיישני טמפרטורה) בנייד שלך, האםהם עובדים כמו שצריך. יש בעיקרון מספר סנסורים נפרדים.- כרטיס מסך- מעבד (ליבות)- תושבת המעבד- כונן קשיחלי יש בעיה עם החיישן של המעבד שנתקע איך שנכנסים למערכת. והחיישן של התושבתמעבד נופל מספר פעמים עד שהוא שובק חיים לגמרי והמערכת בסופו של דבר נתקעת. (כנראהבגלל שהמערכת מתחממת)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.