פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אהלן,קיבלתי לא מזמן את המחשב הניד שהזמני.התבצע התקנה אוט', מופיע לי:כונן C תחולה 196Gכונן D תחולה 2.06G [Recovery]איך לעזעזל אני מתקי שC יהיה הוינדוס + הרקוברי.D שאר הקשקושים.מה זה הטמטום בזה לדחוף את כל המיד [סרטים,מוסיקה,משחקים וכו'] יחד עם הוינדוס.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר הכונן הגדול בעל ה220G מותקן בו הוינדוס. אם אני ישמור מידע אישי בעת פרמוט הכל ימחק לי.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר השאלה בגדול איתה איך אני ועשה את זה?רוצה להגדיר לבד שהכונן של הוינדוס סתם דוגמא יהיה 30G השאר הלך לכונן עם כל המידע האישי.פעם ראשונה שיש לי נייד, אין דיסק התקנה. בגלל זה אני מתיעץ עם אנשים שיודעים. קל יותר להרוס משהו שלו בטוחים איך עושים נכון.אפשר להגדיר שהקובץ של הרקוברי יהיה בכונן עם המידע האישי?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים וזה מה שמעניין אותך בשימוש ראשון במחשב? בשביל זה קיימת לך מחיצת שיחזור כדי להחזיר את המחשב למצב שבו אתה מקבל אותו מהחנות עם כל הסט של התוכנות והדרייברים. את כל כך מתעקש להשתמש במחיצות? אז פשוט תחלק עם gprated או משהו בסגנון איך שבא לך.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר אני רגיל למשהו מסוים.מציק לי שיש לי כונן בעל 220G שדחפו לו את כל המידע של ה-WIN.מציק לי שיש כונן בנפרד בעל 12.2G שדחפו לו את ה-Recovery.אני מעוניין להגדיר עצמאית:כונן בגודל 20G ל-WIN.כונן בגודל כ-230G למידע אישי [מונות, סרטים, מוסיקה, משחקים, RECOVERY אם זה אפשרי]איך אני עושה את זה בדיוק.מותקן לי Win 7 באנגלית.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר התבטאתי לו כל כך טוב. לא צריך להגדיל כל מילה בזכוכית מגדלת. ;Dכדי להיות בטוח ב-100%- ה-Recovery בעת הצורך נוגע רק בקבצים של ה-Win עצמו או שהוא גם מוחק קבצי מולטימידיה אישים?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים אם זה כמו במחשבי לנובו יש לך כמה אפשרויות של שחזור.אל תהיה עצלן ותפתח את המדריך של הנייד.
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים ובכל מקרה מה שלא תחליט, תשאיר אל תיגע במחיצת ה Recovery זה סתם יצור לך בלאגן אתה תמיד תוכל לשנות לה את האות מDככה שיצא לך:C: נגיד 30 גיגהD: כל השאר הפנויE: הרקוברי שזה במקרה שלך 12 גיגה?
פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים מחבר מצאתי אפשרות ל-Shrink, הבעיה שזה נותן לצמצם רק פי 2.לא מצאתי בחוברת שום דבר.משהו שבאמת מבין בזה יכול לעזור לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.