פורסם 2009 בנובמבר 916 שנים רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונדלמרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים מחבר קניתי לפני כחודשיים מאיבורי 2100 שח .הכל היה נורמלי עד שהחלטתי ליתלות אותם על הקיר והבעיה שכולם מיסתובבים לאותו צד ולא ניתן לכוון אותם למרכז החדר.אני חייב לדעת אם יש פתרון לבעיה או שזה דפקט ביצור ועליי לממש אחריות.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים יש פיתרון http://picasaweb.google.com/or.iechen/MyRoom2#5155043443377816674
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים הכל היה נורמלי עד שהחלטתי ליתלות אותם על הקיר והבעיה שכולם מיסתובבים לאותו צד ולא ניתן לכוון אותם למרכז החדר.אני חייב לדעת אם יש פתרון לבעיה או שזה דפקט ביצור ועליי לממש אחריות.מה הכוונה מסתובב לאותו צד?כשהם תלויים הם סימטרים לחלוטין, בקו ישר קדימה,הם לא בנויים לכיוון לצדדים, הסיבוב של הרמקול זה רק בשביל להעביר אותו ממצב קיר למצב שולחני.
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים מחבר אני לא מבין איך חברה כמו logitech לא חשבה לעשות שזוג רמקולים אחד יסתובב עם כיוון השעון והזוג השני להיפך.כך היה ניתן להטות אותם למרכז החדר.ממש ניראה דפקט במחשבה או בייצור!
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים מחבר הרמקולים מאוד מומלצים בדקתי המון תגובות ואף אחד לא הזכיר את הבעיה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.