עבור לתוכן

בעייה כתוביות ג'יבריש בסרטים מאז התקנת windows 7

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע עם יש קשר בין windows 7 לתמיכה שלו בתרגומים בעברית אבל שתי תוכנות שהתקנתי

vlc-1.0.2-win32 ו - BS.Player.Pro.v2.50.1015.Beta

בשתי התוכנות התרגום הוא בג'יבריש. חשבתי אולי זו בעייה רק עם שתי התוכנות אז הדבקתי את התרגום באמצעות PocketDivXEncoder_0.3.96

ואז כשהפעלתי אותו אז גם הוא הדביק את התרגום בג'יבריש.

כשהיה לי windows xp הכל עבד פסדר ולא הייתה בעייה עם העיברית...

אני אולי חושב שזה קשור בפורמט של הכתוביות כי הדבקתי לסרטים אחרים כתוביות וזה יצא בסדר אבל הייתה לי את הבעייה הזו לא רק עכשיו אלא גם לפני כן בסרטים אחרים (כל הבלגאן התחיל מאז שהתקנתי את windows 7)

פורסם
  • מחבר
תראה אם system locale מוגדר ל Hebrew

מה זה ואיך אני מגיע לזה?

פורסם

Control Panel\Clock, Language, and Region >> Region & Language >> Administrative >> Change system locale

פורסם
  • מחבר

תקשיב התרגום על המחשב עובד ... אבל כשאני מדביק את התרגום על הסרט בעזרת PocketDivXEncoder_0.3.96 זה מה שקורה:

1. vemonydfzdjl.png

2. mj4an2vnwdih.png

mwhmyvuzwjz1.png

פורסם
  • מחבר

מישהו???

פורסם

יש מצב שהתוכנה הזאת לא תומכת בUNICODE

פורסם
  • מחבר
יש מצב שהתוכנה הזאת לא תומכת בUNICODE

מה זאת אומרת???...

ב Xp זה היה בסדר גמור ופתאום אחרי שהתקנתי את Win7 הוא מדביק את התרגום בג'יבריש משום מה

לא נראה לי שאם ב xp התוכנה תומכת ביוניקוד והקידוד מתבצע בהצלחה פתאום בחלונות 7 הדבר משתנה

פורסם

אז תבדוק את ההגדרות שפה כמו שכתבו פה.

פורסם
  • מחבר

יופי באמת... עשיתי את זה וכמו שהסברתי : אם אני מעלה את הכתוביות דרך תוכנה כמו bsplayer למשל , ולא מדביק את הכתוביות, אז העברית תקינה והכל עובד אבל כל החכמה היא שאני לא מצליח להדביק כמו שצריך ... כלומר יוצא קווים כאלה.

מישהו?! :s07:

פורסם
  • מחבר

נו מישהו????.... אוף!! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אהההה עזרה בבקשה!!... אני מתחרפן אני לא יכול לראות סרטים בטלויזיה ככה =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים