עבור לתוכן

עזרה ברכישת אוזניות (גראדו או אולטראסון או ביירנדינמיק) עד 130 דולר

Featured Replies

פורסם

טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ.

קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות.

הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות.

אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים הומי אדם ואוטובוסים. (אני חושב שאייפוד מגביר ל56 והפיו מגביר ל125 או משהו כזה..) ואולי גם דוק קונקטור כדי לעקוף את ההגברה של המכשיר עצמו (אמרו לי שזה משתלם)

אני שומע בעיקר רוק ומטאל.

בינתיים לא יצא לי לשמוע בשום דבר אחר כמעט, כי אני תקוע בחור, אבל אני יודע שבכל מקרה, סנהייזר אני לא אקנה, לא משנה איזה דגם, מסיבות פרטיות.

יצא לי לשמוע על

1. גראדו 60 או 80, שמתאימות לרוק ומטאל, אבל אני רוצה אוזניות לחוץ, וגראדו נראות כל כך עדינות שזה מפחיד אותי.

1.5 - אלסנדרו, שאני לא יודע עד כמה הן שונות, אבל נראה לי שהן באותו טווח מחירים.

2. אולטראסון נראית חברה מגניבה, אבל לא יצא לי לראות איזה דגמים פתוחים יש לה, אם למישהו יש המלצה אני אשמח

3. ביירנדיינמיק, שמעתי על 440, 880, 990, שהן מדהימות, אבל יש לי את הרושם שהן לגמרי מחוץ לטווח המחירים שלי.

4. היה איזה דגם AKG שראיתי, מזכיר את ה181 דיג'יי, 518 או משהו, שווה? (בשבילי עכשיו זה עדיפות אחרונה כי אני רוצה לנסות חברה אחרת.

אני אשמח למלצות של עוד חברות או דגמים, אבל רק חשוב לי לציין שאכפת לי ממראה חיצוני (אני עלול לפסול אוזניות על הבסיס הזה, ודיי פסלתי את כל הסנייזר בגלל זה..) ושאני באמת חושב שעדיף אוזניות סגורות.

כמו כן, ממש חשוב לי שהאוזניות יהיו חזקות לשימוש מתמשך ולא הכי עדין מחוץ לבית, כי כבר קרה לי דיי הרבה פעמים שנדפק לי הכבל של האוזניות (אוזניות עם כבל מתנתק וניתן להחלפה הן פתרון מצויין, אבל אני כמעט לא מכיר כאלה, חוץ מה240 של AKG ודגמים עוד יותר יקרים)

חוץ מזה, אני אשמח לחוות דעת על הK412 AKG, סתם כי לא שמעתי אף פעם אודיופילים מקצועיים מתייחסים אליהן, אז אין לי מושג איפה ומ הן נחשבות, אבל בשבילי, לשמוע מטאל הן היו ממש מוצלחות.

ועוד דבר אחרון, מעיון בטופיק תמונות שיש פה ראיתי של משהו שעונה לשם AKG K340, שיש לכמה אנשים (אנטולי ועוד מישהו שאני לא זוכר) וכבל כחול לבן שנראה מותאם אישי. באתר של AKG ה340 זה איזה דגם IN EAR.. מה זה? ככל שהזמן עובר אני רק מרגיש יותר בור..

http://img162.imageshack.us/i/img0878.jpg/

אני חושב שרשמתי כל דבר רלוונטי ><

כל פיסת אינפורצמיה וטיפים יעזרו לי מאוד.

תודה ענקית לכל מי שעוזר, אורי.

פורסם
  • מחבר

טוב, בחירה קצת הצטמצמה.

beyerdynamic dt440 או audio technica ad700.

440 ב85 דולר, ad700 ב100.

אם מישהו יוכל להמליץ, שוב, בהקשר של מטאל, לשמיעה בחוץ, באייפוד, איזה אוזניה עדיפה, מי תתפקד בלי מגבר ומי עם, אני אשמח מאוד. תודה רבה.

פורסם

זאת אוזניה מצוינת=YAMAHA RH-5MA

יותר טוב=גראדו 80,מנסיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים