עבור לתוכן

התקנת XP שוב על ASUS eee pc 1005HA אחרי ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

יש לי אסוס 1005ha eee pc התקנתי עליו ווינדוס 7

ואני רוצה לחזור לווינדוס XP, אבל אני לא מצליחה.

כפי שאפשר להבין אין למחשב כונן אופטי, אז האופציה היחידה היא רק דרך USB (כך גפ התקנתי את 7)

אבל אני רוצה לחזור עכשיו חזרה ל-XP אבל אני לא מצליחה... כנראה בגלל דרייברים של SATA. אני לא בטוחה.

לפני ההתקנה אני מקבלת מסך כחול עם השגיאה 0X0000007b

חיפשתי מה זה אומר ובאמת כנראה בעיה עם ה-SATA

אז ניסיתי לכלול בתוך ההתקנה את הדרייבר של הSATA עם NLITE אבל לא ממש הצלחתי...

אשמח לעזרה!!

זה מתחיל לשגע אותי! חחח

פורסם

למה לחזור לXP?

פורסם
  • מחבר

כי נראה לי שהווינדוס 7 לא נותן לסוללה באמת לנצל את הפונטנציאל של ה-10.5 שעות שלה כי היא כבדה...

אני סתם מדמיינת או שזה באמת ככה?

כל שנייה שאני בודקת כמה בטרייה נשאר הוא מראה לי מספר שעות אחר.... זה לא מוזר העניין הזה

זה קורה גם בנייד השני שלי - טושיבה

וב-XP הוא מראה נורמלי את השעות ובגלל גם שהמערכת פחות כבדה אז הסוללה מחזיקה יותר זמן

פורסם

כי נראה לי שהווינדוס 7 לא נותן לסוללה באמת לנצל את הפונטנציאל של ה-10.5 שעות שלה כי היא כבדה...

אני סתם מדמיינת או שזה באמת ככה?

כל שנייה שאני בודקת כמה בטרייה נשאר הוא מראה לי מספר שעות אחר.... זה לא מוזר העניין הזה

זה קורה גם בנייד השני שלי - טושיבה

וב-XP הוא מראה נורמלי את השעות ובגלל גם שהמערכת פחות כבדה אז הסוללה מחזיקה יותר זמן

התקנת את התוכנות של ASUS כי אחת התוכנות היא תוכנה לניצול צריכת חשמל- את בוחרת את המצב עם FN+רווח ואז הוא עובר בין מצברים של שמירת סוללה,שמירה אוטומטית של הסוללה,ביצועים גבוההים,וסופר ביצועים...

ובקשר לשגיאה יכול להיות ששינית משהו בBIOS כי אני זוכר שהיתה לי שגיאה כזאת וזה היה בגלל הגדרות שם(לא זוכר מה שיניתי)

פורסם
  • מחבר

איך קוראים לתוכנה של הניצול צריכת חשמל? אני חושבת שניסיתי להתקין אותה והיא לא עובדת, הוא מראה לי שגיאה.

(קוראים למה שהורדתי super hybrid engine) משהו כזה....

ואני לא ממש מצליחה שזה יעבוד

אשמח אם תוכל לעזור לי :)

ובקשר לשגיאה, אתה ממש לא זוכר מה שינית כדי שזה לא יביא לך את השגיאה הזאת?

עוד עוזרים? :)

פורסם

עם את טוענת שזה באמת קשור לSATA אז חפשי בBIOS

AHCI ובטלי אותו, את לא תרגישי בשום הבדל גם ככה..

פורסם

אני ממש לא זוכר מה שיניתי יש מצב שנגעתי במה שCASIOMAN אמר....

אבל כמה שזוכר שאז גם קראתי ששילוב של SP2 עם הWINDOWS (ההתקנה) צריך לעזור

פורסם
  • מחבר

תודה casioman! עזרת לי מאוד :)

מישהו יודע איך אני פותחת את האפשרות של ה- super hybrid engine?

התקנתי את התוכנה, אבל אני לא חושבת שהוא התקין, הוא הראה מסך שחור לשנייה בערך והעלים אותו.... אני מניחה שזה לא ממש התקין אותו... נכון?

פורסם

אני לא ממש מכיר את תוכנה או תכונה הזאת אבל חפשי ב program files עם יש זכר למשהו שהותקן ואם יש קובץ הפעלה או משהו?

בדקת גם בתפריט של ההתחל?

פורסם
  • מחבר

בדקתי הכל....

ניסיתי להוריד אפילו את הגרסה של ווינדוס 7 והיא דווקא כן התקינה לי אבל שאני מנסה להפעיל אותה אז אני מקבלת שגיעה user32 משהו כזה...

אין לי מושג למה....

והורדתי את כל הדרייברים באופן מסודר מהאתר הרישמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים