עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ?

מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ? 367 הצבעות

1. 1. מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ?

• תתחיל מלחמה
    • לא תתחיל מלחמה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא בדיוק

האירנים פועלים לפי טקטיקה מסויימת , אכן אנחנו חזקים ולכן עליהם להחליש אותנו - זה עד כדי כך פשוט .

ההתקפות הספורדיות של החיזבלה ושל החמאס זה בדיוק זה , הפילוג בעם , זה בדיוק זה העיניין הפלסטיני , זה בדיוק זה המלחמה על דעת הקהל העולמית , זה בדיוק זה ,

הם עובדים בכול החזיתות להחליש אותנו וכך גם הם יתקפו פיזית , בכל החזיתות , רבותי אתם אולי עוצמים את העיניים אבל מתנהלת נגדנו מילחמה , לא כאילו , ולא בערך , מילחמה ממשית , כמו שגחל בוער מתחת לאפר וצומח להיות שריפה ענקית , ככה המלחמה שמנהלים נגדנו , אם הייתם מעט יותר שמים לב, הייתם רואים שבכל מקום שבו אפשר להשחיר את פננו , הם יעשו זאת , בכל ראיון ולא חשוב מה ישראל עושה , אם ישראל עושה משהו נגד ישראל ובעד האינטרסים שלהם , הם רוצים עוד וברגע שאנחנו לא הם אומרים שאנו רעים , הרי זה כל כך מגמתי , כיצד אינכם רואים זאת , האם אינכם רואים את הידרדרות בדעת הקהל העולמית ? דו"ח גולדסטון , מה זה שמתם לב שאפילו שהוא היה נגדנו החמאס טען שגולדסטון עדיין בעד ישראל , יש להם כיוון ברור מאוד שהם אינם סוטים מימנו . פיגוע עצום בארה"ב ( 11/9 ) נבחר נשיא שחור עם שם מוסלמי ועם אג'נדה פרו מוסלמית , הרי הם עכשיו ( האמריקאים ) היו צריכים להיות שונאי מוסלמים לאלף שנה , אבל איפה , זה לא החזיק אפילו 10 שנים , את אירופה כבר מיזמן הפסדנו למעט גרמניה אין לנו ממש ידידים שם הארופיים כבר זקנים והאוכלוסיה המוסלמית מתרבה שם בקצב מטורף , את אירופה הם יכבשו בכוח הזרע .

טיל קאסם לא ניראה משהו ואולי אפילו מצחיק , אבל זה דבר שזיעזע את כל המדינה בעופרת יצוקה עד היום ,כמו כן שבר עיר שלמה - שדרות , החליש את המורל של העם . אתה יודע , הם עובדים כמו מיים שנופלים טיפה טיפה על האבן ובסוף המים מנקבים את האבן ,מבין ? חזק וחלש , אלו מונחים זמניים .

• תגובות 78
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפעמים :).........

אבל תחשוב כך

אחרי זה יהיו מלה משחקים חדשים ;)

אני ממליצ לחתימת השנה

פורסם

עכביש, אתה ממש טיפש אם אתה חושב שהאיראנים יכולים להיכנס למלחמת התשה עם ישראל.

פורסם

תודה על המחמאה , אני אסווג אותך בתור אידיוט אם כך שהדברים שלי לא מופנים אליו ,

מה אתה חושב שהחמאס עושה ? והחיזבאללה ? ומי מממן אותם ?

אני לא חושב , הם כבר במלחמה מימזמן איתנו :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.