עבור לתוכן

מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ?

מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ? 367 הצבעות

1. 1. מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ?

• תתחיל מלחמה
    • לא תתחיל מלחמה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא בדיוק

האירנים פועלים לפי טקטיקה מסויימת , אכן אנחנו חזקים ולכן עליהם להחליש אותנו - זה עד כדי כך פשוט .

ההתקפות הספורדיות של החיזבלה ושל החמאס זה בדיוק זה , הפילוג בעם , זה בדיוק זה העיניין הפלסטיני , זה בדיוק זה המלחמה על דעת הקהל העולמית , זה בדיוק זה ,

הם עובדים בכול החזיתות להחליש אותנו וכך גם הם יתקפו פיזית , בכל החזיתות , רבותי אתם אולי עוצמים את העיניים אבל מתנהלת נגדנו מילחמה , לא כאילו , ולא בערך , מילחמה ממשית , כמו שגחל בוער מתחת לאפר וצומח להיות שריפה ענקית , ככה המלחמה שמנהלים נגדנו , אם הייתם מעט יותר שמים לב, הייתם רואים שבכל מקום שבו אפשר להשחיר את פננו , הם יעשו זאת , בכל ראיון ולא חשוב מה ישראל עושה , אם ישראל עושה משהו נגד ישראל ובעד האינטרסים שלהם , הם רוצים עוד וברגע שאנחנו לא הם אומרים שאנו רעים , הרי זה כל כך מגמתי , כיצד אינכם רואים זאת , האם אינכם רואים את הידרדרות בדעת הקהל העולמית ? דו"ח גולדסטון , מה זה שמתם לב שאפילו שהוא היה נגדנו החמאס טען שגולדסטון עדיין בעד ישראל , יש להם כיוון ברור מאוד שהם אינם סוטים מימנו . פיגוע עצום בארה"ב ( 11/9 ) נבחר נשיא שחור עם שם מוסלמי ועם אג'נדה פרו מוסלמית , הרי הם עכשיו ( האמריקאים ) היו צריכים להיות שונאי מוסלמים לאלף שנה , אבל איפה , זה לא החזיק אפילו 10 שנים , את אירופה כבר מיזמן הפסדנו למעט גרמניה אין לנו ממש ידידים שם הארופיים כבר זקנים והאוכלוסיה המוסלמית מתרבה שם בקצב מטורף , את אירופה הם יכבשו בכוח הזרע .

טיל קאסם לא ניראה משהו ואולי אפילו מצחיק , אבל זה דבר שזיעזע את כל המדינה בעופרת יצוקה עד היום ,כמו כן שבר עיר שלמה - שדרות , החליש את המורל של העם . אתה יודע , הם עובדים כמו מיים שנופלים טיפה טיפה על האבן ובסוף המים מנקבים את האבן ,מבין ? חזק וחלש , אלו מונחים זמניים .

• תגובות 78
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפעמים :).........

אבל תחשוב כך

אחרי זה יהיו מלה משחקים חדשים ;)

אני ממליצ לחתימת השנה

פורסם

עכביש, אתה ממש טיפש אם אתה חושב שהאיראנים יכולים להיכנס למלחמת התשה עם ישראל.

פורסם

תודה על המחמאה , אני אסווג אותך בתור אידיוט אם כך שהדברים שלי לא מופנים אליו ,

מה אתה חושב שהחמאס עושה ? והחיזבאללה ? ומי מממן אותם ?

אני לא חושב , הם כבר במלחמה מימזמן איתנו :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים