עבור לתוכן

מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ?

מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ? 367 הצבעות

1. 1. מה דעתכם על מלחמת ישראל איראן ?

• תתחיל מלחמה
    • לא תתחיל מלחמה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שזה יגיע למצב כזה כ"כ מהר אם בכלל.... איראן יאלצו לעשות ניסוי בנשק גרעיני לפני שהם יוכלו להכריז שיש להם אפילו אחד כזה שמיש, וניסוי בנשק גרעיני הוא לא דבר שאפשר להחביא ממש....

• תגובות 78
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף תימרון לא יעזור למטוס לברוח מטיל א"א מונחה חום מתקדם. זה פועל רק בסרטים שהטייס פותח מבערים ועושה לופים כמו האנקונדה בלונה פארק ת"א.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שעדיין קיים הדבר שנקרא תמרון התחמקות, ואת העובדה שעוד משתמשים בזה.

חוץ מזה, למה מונחה חום שיש לך פיתון 5 עם ראש אלקטרו אופטי? ברגע שמשגרים עליך דבר כזה נשאר לך רק להתפלל.

פורסם

נכון, וזאת הסיבה שלמטוס F16 ש גם יתרונות על F15 (זריזות).

פיתון מוגדר כמונחה חום (IR) על אף שיש לו ראש ביות הדמאתי. בכל מקרה, גם נגד AIM9m שהוא טיל יחסית ישן (מונחה IR בלבד) קשה לעשות הרבה מלבד נורי הטעייה (אני לא יודע עד כמה הם יעילים, אני מדבר מבחינת מהירות ותמרון).

פורסם

אף תימרון לא יעזור למטוס לברוח מטיל א"א מונחה חום מתקדם. זה פועל רק בסרטים שהטייס פותח מבערים ועושה לופים כמו האנקונדה בלונה פארק ת"א.

איפו אתה חיי ?

המטוס משחרר פלרים (כמות גדולה של חומר ממש חם) וזה גורם לטיל לשנות קיוון

טיל מונח ראדר זה כבר יותר נורמאילי

ומיזה רק מטוס חמקן יכול להיפתר

פורסם

gameon, אתה יודע כמה זמן לוקח מאז שהטיל נורה עד שהוא פוגע? ואתה יודע כמה זמן לוקח מאז שהטייס מזהה את הטיל משחרר נורים, תוך כדי תמרון עד שהנורים אפקטיבים?

הסיכוי להתחמק מטילים יחסית מתקדמים הוא כמו הסיכוי שאני אתחמק מקליע של רובה.

פורסם

עם זה היה כול כך לא אפקטיבי ::)

לא היו משתמשים בזה ולא היו מתקינים את זה על כול מטוס צבאי

הסיכויים להתחמק באמת קטנים אבל כשעל המטוס יש ראדר שמתריע על טיל.........................................הסיכויים גדולים יותר

אבל עדיין זה צריך להיות מומחה בשביל לעשות את זה וגם מומחים לא תמיד מצליחים.

פורסם

איפו אתה חיי ?

המטוס משחרר פלרים (כמות גדולה של חומר ממש חם) וזה גורם לטיל לשנות קיוון

טיל מתקדם יכול לזהות ולהבדיל בין המטוס לבין נורי ההטעייה.

טיל מונח ראדר זה כבר יותר נורמאילי

ומיזה רק מטוס חמקן יכול להיפתר

שטויות.

פורסם

יופי, עוד פעם ילדים מתווכחים על דברים שהם לא מבינים בהם - וזה נוגע לשני הצדדים.

פורסם

חמקן הורידו בפגניסטן או בסביבה שם ( אל תתפסו אותי במילה) בעזרת טילים ומערכת מכ''מ מתקופת ברית המועצות!

יד מהשירות של הנייבי

למטוסים שלנו יש מוץ מאסיבי מוץ T לא חסר.

אני עדיין לא מבין איך טיל יכול להבדיל בין מטוס ולבין ענן של מוץ שמבחינתו 2 הדברים הם מטוסים רק שהמוץ קרוב יותר עליו חחח

או איך הוא יכול להבדיל בין התווית חום שהמטוס משאיר וונור שהרבה יותר חם מהתווית של המנוע רק שהפלייר יותר קרוב עליו...

פורסם

יופי, עוד פעם ילדים מתווכחים על דברים שהם לא מבינים בהם - וזה נוגע לשני הצדדים.

אז בוא ותתקן ::)

פורסם

לי בהבדל מכם אין בעיה להודות שממש אין לי את הידע הדרוש לויכוח הזה. ניתוח יכולות טקטיות של מטוסים ושל טילים זה הרבה מעבר לרמה של כל הנוכחים כאן, כולל אותי מן הסתם, וכן, גם אתכם, אפילו שאתם יודעים מה זה מוץ ומהם נורים. אלא אם כן, כמובן, מי מהנוכחים מועסק במחלקה הרלוונטית ברפא"ל.

השורה התחתונה היא שלשום טיל נכון להיום אין 100% הצלחה, וכן שאחוזי ההצלחה משתנים ממטרה למטרה. המסקנה היחידה שאפשר להוציא מכך היא שתוצאת ניסיון היירוט אכן תלויה במידה כלשהי במטוס המטרה, בין אם מבחינה טכנית ובין אם דרך יכולות הטייסים.

פורסם

השורה התחתונה היא שלשום טיל נכון להיום אין 100% הצלחה, וכן שאחוזי ההצלחה משתנים ממטרה למטרה. המסקנה היחידה שאפשר להוציא מכך היא שתוצאת ניסיון היירוט אכן תלויה במידה כלשהי במטוס המטרה, בין אם מבחינה טכנית ובין אם דרך יכולות הטייסים.

נכון, אבל המידה הזאת זניחה ביחס למידת המזל שהטייס צריך כדי לשרוד.

ולגבי החמקן, רק פעם אחת יורט מטוס שכזה, ביוגוסלביה, באמצעות טיל סטינגר.

פורסם

Art Tatum

:yelclap:

היה שווה כל התרד הטומטם הזה רק כדי לקרא שיש מישהו שמבין משהו מהחיים שלו , ההודעות שלך היו בדיוק "על הכסף" ואני שמח על כך כי אם אתה יודע את זה יש ודאי עוד אנשים שיודעים את זה כי לסצנה הזו שפירטת צריך להתכונן כאשר מדברים על אירן ,

אירן שואפת להיות האימפריה של המזרח התיכון ואסיה בכלל ומכאן לרכז את הפעילות לכיבוש המוסלמי של העולם כמובן יחד עם כל צבאות האיסלם , אני חושב שהם עדיין בריב עם הסונים על מי מהעדות יהיה דומיננטי בדת האיסלמית ( הינה העתיד : השיעים יהיו קרי האירנים וזו לא נבואה , זו המציאות ) וזה יחד עם הפצצה הגרעינית מה שמעכב את האירנים אני מתאר לעצמי שתוך עשרים שנה אנחנו נראה מציאות שונה לחלוטין באזור וכמובן מי שיעמוד בפרץ יהו הישראלים שלמעשה כאן תיחולל המלחמה הבילתי נימנעת ( פשוט הכל מסתדר לכיוון הזה , למרות שקיימת עדיין אופציה שונה וכמובן הכל ידוע והרשות נתונה וכו' אבל לצערי התהליך המסתמן במזרח התיכון הוא " שלום של אבלים " אם בכלל אנחנו ננצח ) שעדיין מעכבת בכלל שעדיין לא יודעים איך יחלקו את השלל ( למעשה השלל יחולק כך , סוריה שהקריאות שלה לגבי הגולן בכלל לא מופנות לישראל , הן מופנות לאירנים כלומר כאשר סוריה דורשת את הגולן , הם לא דורשים זאת מישראל בכלל הם מצהירים שזה החלק שהם רוצים בשלל כאשר ישראל תמחק , הפלסטינים יקבלו כמובן שום דבר ( כמובן שהם יוכלו לגור כאן , בהחלט , אבל תחת מנהיגות דתית איסלמית אירנית שתקבל מיסים ואת זכות המילה האחרונה ויהיה כאן שילטון איסלמי שיעי ) , אפילו לא את ירושליים , אולי הם יקבלו אותה מהירדנים אם הם יפעילו טרור שם הכוונה בירדן , אולי הם יקבלו חזרה של ה"פליטים" שעד היום מוחזקים במחנות בלבנון שהיא עצמה תהיה השלל של אירן ביחד עם מפלגת החיזבלאה וגם סוריה תקבל גישה לים למרות שלסוריה יש מחשבות על סוריה הגדולה שתכלול את לבנון - לסוריה יש תביעות כלפי לבנון ומה שמעכב אותם זה אירן ומפלגת החיזבלאה , כמובן שאירן תקבל אחזקות באם השטח בתוך ארץ ישראל יעבור לידי הפלסטינים שיהיו בשליטה מדרום של החמאס ומצפון של החיזבלאה - אפשר לראות את שיתופי הפעולה נכון להיום בינהם והם כולם גם החיזבאללה וגם החמאס יהיו תחת ההנהגה האיסלמית של אירן והם ישלטו על התושבים הפלסטינים של הארץ יהיו פה גם מעט מדוכאים יהודים ( שהם ישמשו כהוכחה לאצילות השילטון האיסלמי כלפי המדינות המערביות שעדיין לא ניכבשו , אל תשכחו שהכיבוש האיסלמי הוא שקט כרגע במדינות אירופה , למזלנו יחול עיכוב קטן בכיבוש של ארה"ב עם הרצח של החיילים האמריקאים ע"י הערבי מוסלמי פלסטיני המחבל האמריקאי , אבל לא לדאוג , כל עכבה לטובה , תראו את המציאות , אל קעידה הורידה לאמריקאים שני ביניינים ורצחה מעל שלושת אלפים איש ובתמורה האזרח האמריקאי בחר בחוסיין אובמה לשילטון , זה כלל ידוע אצל מפסידנים וזה מה שהמערב נחשב אצל האירנים , המערב נחשב חוטא וחלש , הם נחלשים ככול שאתה מכה בהם ) אבל הם יהיו נתינים פלסטינים של החיזבללאה ושל החמאס , אתם מבינים מה אני אומר ? טוב אולי לא ממש , אני מצייר את התמונה כפי שהיא נראת בראש של מנהיגיי המהפכה האיסלמית האירנית , בקיצור

לסיכום :

אירן שומרת לעצמה את המנהיגות הדתית

המנהיגות הדתית במלחמת ג'יהד זה העמדה הגבוהה ביותר

הם מתכננים חלוקת שלל

חלוקת השלל בהתחלה זה ישראל ולאחר מכן זה שאר העולם

מי שיצטרך לספוג את הגל הראשון של הג'יהד יהיו אנחנו - ישראל

לאו דווקא רק יהודים יהיו לנו גם עזרה מאחים ערבים שלנו אבל רובם יכנעו ויצטרפו למהפכה ולג'יהד גם מכאן ערבים שחיים איתנו

לפי התוכנית האירנית ישראל תהיה מיושבת על ידי פלסטינים אפשרי גם יהודים אבל נתינים של הערבים המוסלמים

השילטון בפלסטין יהיה בעיקר של החמאס מדרום ושל החיזבלה בצפון

יש להם מחלוקות עם הסורים לגבי השלל שסוריה תקבל , הסורים רוצים את הגולן ואת הלבנון - כניראה שהסורים יהיו צריכים להתחלק עם החיזבללאה בלבנון כלומר הסורים יקבלו גישה לים ועוד שטחים כמו את הגולן

מיזרח אסיה בהתחלה תהיה בת ברית או לפחות פסיבית , הכיוון הוא מערב בעיקר מפני שהמערב הוא חלש לתפישת האירנים - עובדה .

כל הדברים האלו הם בתוכנית הג'יהד האירנית , דברים שמעכבים את התוכנית הזו הם : גרעין , הסדר חלוקת שלל , שעת כושר מבחינת חולשת המערב .

ארט צדק בהחלט בקשר לטקטיקה שהמילחמה הזו הולכת להיות קרי טיפטוף טילים , שחיקה , הרס על ידי גשם של טילים שהם ישתתפו החמאס והחיזבללה יחד עם סוריה , יתכן פריצה של הגבול הירדני ( המלך מראה סימניי חולשה ) וירי מסיבי אירני על ישראל ואז פלישה קרקעית לכיבוש סופי וטהור האדמה , ( זוכרים את האבן שתצעק למוסלמי :" יא מוסלמי , הינה יהודי מסתתר מאחורי , בוא תערוף את ראשו !" אז זה יקרה , כמובן שכל התקופה יהיו לנו אויבים מבפנים משתפי"ם יהודים ובעיקר ערביים שבמתקפה הסופית יצטרפו בהמוניהם אל הכוחות הפולשים , תוך כדי המלחמה מהאויבים מבחוץ , אנחנו נהרוג כאן אחד את השני בגלל משחקים של נאמנות ושל בחירה של דרך פעולה .

תהיו מבסוטים אתם רואים איך זה יקרה לפי התיכנון האירני , ולכול מי שמתכונן להגיד לי שאני טועה , אז אני אומר מראש אתה יכול לקפוץ לי , זה שאתה לא רואה את זה זה לא אומר שזה לא יקרה ו / או בתכנון , מזכיר את השחקנים העלובים בשח מט שמשחקים נגד אומן שיודע שהוא הולך לנצח את המשחק בעוד מספר מהלכים ורק השקן העלוב והאידיוט חושב שהוא עוד יכול לנצח , האירנים מסתכלים עלינו כך , אנחנו השחקן האידיוט , ממש כמו שאני מסתכל על האידיוטים שיגיבו על ה"נבואה" שלי

פורסם

אוקיי יש משהו בדבריך אבל אל תשכח שיש לנו המצעים למחוק את אירן ואת כל הבסיסים שלהם והם יודעם זאת.

יש לנו את המטוסים ויש לנו את ראשי הנפץ הטקטיים, צהל לא הולך להפסיד בשום מקרה, אין לנו לאן לסגת.

האירנים יודעים זאת, הם יחשבו פעמיים לפני שיפלשו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים