עבור לתוכן

הסרת חלונות אקספי

Featured Replies

פורסם

יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי

אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד

פורסם

יופי תענו אני גם צריך את זה!!

פורסם

תעשה כדלקמן:

את הדיסק איפה שמותקן ה-XP (אם זה לא כונן C) אתה יכול לפרמט (דרך ה-2000). אח"כ אתה נכנס ב-2000 ל-Control Panel->System, בוחר ב-Advanced, לוחץ על Startup and Recovery ושם אתה מבטל את הסימון ליד ...Display list of operating systems (או בוחר במספר השניות הרצוי).

אם ה-XP מותקן ב-C אז אתה כמובן לא יכול לפרמט. תפעיל 2000, תמחק רק את הספריות Windows, Program files ו-Documets and Settings שבדיסק של ה-XP, תכנס ב-Control Panel->System ותמשיך כמו שתיארתי לעיל.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי זה ממש ממש עזר לי עכשיו אני יודע איך לעשות את זה :D :D :D

נ.ב: הפעלת חלונות אקספי נמצא כברירת מחדל שזה ישר בוחר את אקס פי ואם אני אוריד את הטבלה הזאת זה יכנס לי לחלונות 2000 או לאקספי?

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי

פורסם

נ.ב: הפעלת חלונות אקספי נמצא כברירת מחדל שזה ישר בוחר את אקס פי ואם אני אוריד את הטבלה הזאת זה יכנס לי לחלונות 2000 או לאקספי?

צודק. אם ה-XP הוא ברירת המחדל אז צריך לערוך ידנית את הקובץ Boot.Ini שנמצא ב-\:C ולהגיד לו שה-2000 הוא עכשיו ברירת המחדל (ועדיף כמובן לעשות את זה לפני שמוחקים את ה-XP).

פורסם
  • מחבר

ל DRBOZ לא צריך לערוך שום דבר נכנסים לאותו מקום איפה שמכבים את הטבלה ויש שם אפשרות לבחור איזה חלונות יהיו כברירת מחדל

פורסם

צודק (שוב פעם ;))

פורסם
  • מחבר

,תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים