פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים שלום אנשים אני רוצה לרכוש את ווינדוז 7, אבל אני רוצה לדעת עד כמה הצעד יהיה בטוח. כיום יש לי מערכת אחת של XP. בעבר היה לי גם-כן ווינדוז ויסטה בכונן נפרד.. אבל ממש התאכזבתי ומחקתי אותה. קודם כל, בשביל לשחק במשחקים אני צריך להתקין דווקא 32 ביט (כמו שאמרו לי בויסטה)? האם כדי להתקין ישר על ה-XP או שלהתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לי חלק? שבוע טוב ותודה רבה.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים שבוע טוב ומבורךתתקין על מחיצה נוספת כדי להיות בטוח שהכל ירוץ לך חלק,רק דעתי
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים לא אמורה להיות לך בעיה במשחקים בWIN7 היא מערכת יציבה ומהירה בכל תחום.בקשר לBIT 64-32BIT , עם אתה משתמש ב4GB זיכרון ומעלה תשתמש ב64BIT כי 32BIT תומכת עד 3.5GB .
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר ואם אני לא משתמש ב-4GB, זה בעיה להתקין את ה-64? או לא מומלץ?כי אני לא יודע האם אני ירצה לעדכן בקרוב..
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים אתה יכול להתקין 64BIT בלי שום בעיה פשוט המערכת משתמשתביותר משאבים וזיכרון כדי להריץ אותה לעומת 32BIT שהיא יותר קלילהמבחינת דרישות מערכת.אני משתמש בגרסאת 32BIT ויש לי 3GB זיכרון הכל עובדאחלה לכן עם אין לך + 4GB זיכרון אז עדיף להישאר ב32BIT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.