פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים שאלה לפותח דיון:איך אתה מסתדר עם הנטבוק בלימודים? מה אתה מריץ אליו? האם הוא לא איטי מדי ?תודה רבה
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים במצב Standby, הוא מעביר את המצב של המחשב (תמונה) לזכרון,ואז מכבה את כל הרכיבים בנייד חוץ מהזכרון, ועוד מספר רכיבים על הלוחאם בשביל להחזיר את הנייד למצב פעיל.עד כמה שאני יודע, אף אחד מהחלקים הללו אינם חלקים נעים, ככה שאפשר לנוע דיי בחופשיות כאילו המחשב כבוי.הבעיה עם מצב Standby (וזה כבר תלוי בהגדרות) שבשבלב מסוייםהוא מעביר את המחשב למצב hibernate בשלב הזה יש כתיבה אינטנסיביתלכונן (לזמן קצר) ובשלב הזה אם המחשב יהיה בתנועה חריגה, עלול להגרםנזק למחשב.לכן מומלץ לשים את המחשב במצב standby אם אתה יודע שאתה הולךלהדליק אותו שוב בזמן קצר.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים מחבר שאלה לפותח דיון:איך אתה מסתדר עם הנטבוק בלימודים? מה אתה מריץ אליו? האם הוא לא איטי מדי ?תודה רבהמסתדר איתו מעולה. בשיעורים של הרבה הכתבות זה פשוט תענוג...הוא נוח בטירוף!במיוחד הדגם הזה , המקלדת ממש נוחה ויש אחלה סוללה.....אני לא מריץ עליו הרבה: שמתי לו OFFICE 2007 ואני משאיר אותו די נקי וריק כדי שיעבוד מהר.[br]פורסם בתאריך: 8.11.2009 בשעה 00:50:12במצב Standby, הוא מעביר את המצב של המחשב (תמונה) לזכרון,ואז מכבה את כל הרכיבים בנייד חוץ מהזכרון, ועוד מספר רכיבים על הלוחאם בשביל להחזיר את הנייד למצב פעיל.עד כמה שאני יודע, אף אחד מהחלקים הללו אינם חלקים נעים, ככה שאפשר לנוע דיי בחופשיות כאילו המחשב כבוי.הבעיה עם מצב Standby (וזה כבר תלוי בהגדרות) שבשבלב מסוייםהוא מעביר את המחשב למצב hibernate בשלב הזה יש כתיבה אינטנסיביתלכונן (לזמן קצר) ובשלב הזה אם המחשב יהיה בתנועה חריגה, עלול להגרםנזק למחשב.לכן מומלץ לשים את המחשב במצב standby אם אתה יודע שאתה הולךלהדליק אותו שוב בזמן קצר.קודם כל תודה רבה על התגובה!עזרת הרבה...יש אפשרות לבטל את מצב ה hibernate הזה?
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים אממ, אפשר להאריך את הזמן שהמחשב מחכה מאז שהוא עברל-Standby עד השלב שהוא עובר ל-hibernate אבל אז אםתגמר הסוללה באמצע, אתה תאבד את כל המידע שלא נשמר.יש מערכות חכמות (אני יודע שקיים בלינוקס) שהן מבצעות standby+hibernateבאותו זמן. ואז יש גם תמונה של המחשב לכונן קשיח מתחילתהכניסה שלך ל-standby.האפשרויות הללו כבר תלויות במנהל חשמל שאתה משתמשבו בנייד.
פורסם 2009 בנובמבר 816 שנים windows vista וגם windows 7 תומכות ב hybrid sleep שכותב את תוכן הזכרון למחשב כשאתה במצב שינה וזה מונע איבוד מידע במקרה שנגמרת הסוללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.