עבור לתוכן

מחפש נטבוק שיכול להתמודד עם סרטי HD (עד 3000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום!

לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד ולאחר התלבטות הגעתי למסקנה שאני מעדיף נטבוק קטן על מחשב גדול וכבד. השימושים שלי די בסיסיים - גלישה באינטרנט, עבודה משרדית פשוטה וצפייה בסרטים. הבעיה היחידה היא שאני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ סרטים בפורמט 720p, ושיהיה בעל יציאת HDMI כדי שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. כמו כן אני מעדיף כונן קשיח בנפח של 250GB (ומעלה, כמובן).

ראיתי את ה Asus N10J והוא נראה לי נחמד, אבל אני לא בטוח שהמעבד יוכל להתמודד עם HD. התקציב שלי עומד על 3000 שקל עם אפשרות לחריגה, והכוונה הכללית היא להביא את המחשב מארה"ב, מה שנותן תקציב של כ 800$.

תודה רבה מראש!

פורסם

זה לא (רק) המעבד אלא (גם) הכרטיס מסך. בגדול מעבד N280 יכול

להסתדר עם 720P.

אם אתה רוצה יותר מזה,

תחכה לפלטפורמת ION או לפלטפורמה המקבילה של אינטל.

פורסם
  • מחבר

לפי חיפוש קצר בגוגל, ישנם לא מעט דגמים שמחכים לצאת ויהיו בעלי פלטפורמת nVidia Ion, אולם בשום מקום לא הצלחתי למצוא תאריך יציאה משוער. ברוב המקומות צוין שהגורם המעכב היחיד הוא יציאת חלונות 7, ומאחר והמערכת כבר הושקה, למישהו יש מושג מתי כל הנטבוקים התומכים יצאו לשוק?

פורסם

לפי חיפוש קצר בגוגל, ישנם לא מעט דגמים שמחכים לצאת ויהיו בעלי פלטפורמת nVidia Ion, אולם בשום מקום לא הצלחתי למצוא תאריך יציאה משוער.

תנסה לחפש 3 תגובות מעל.

או שיש עוד פלטפורמת ION אחרת חדשה יותר מאשר ב-S12.

פורסם

Mini 311 של HP כבר נמכר בארץ. במחיר יקר בצורה משמעותית (60% יותר מבחו"ל), אבל נמכר וראיתי כבר מישהו שרכש אותו בבאג ומרוצה ממנו מאוד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כרגע הדגמים היחידים שראיתי שיש להם יציאת HDMI הם ה Samsung N510 וה HP Mini 311. גם ל Asus Eee 1201N אמורה להיות יציאת HDMI, אבל המידע לגביו הרבה פחות קונקרטי וכולל הרבה השערות (למרות שהוא אמור להיות מצויד במעבד כפול ליבה).

למישהו יש ניסיון או המלצות למי מהדגמים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים