פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים שלוםיש לי חבר טוב שרכש את המחשב הבא ב-6500 ש"ח מאיזשהו אתר, אבל כשקיבל את המחשב התחרט, ועכשיו הוא מחפש למכור אותו ב 6000 שח. הוא אומר לי שזו עיסקה מצוינת.אני צריך לפטופ ולא חשובה לי הניידות יותר מדי - רק היכולת לעבור מהדירה שלי לדירה של ההורים בסופי שבוע עם הלפטופ- אני לא הולך להסתובב איתו באוניברסיטה. אני הייתי רוצה מחשב להרצת משחקים (לדוגמא: call of duty, dragon age, batman - arkham asylum), ולנגן סרטי HD, וכן להריץ matlab לעתים רחוקות ולא בצורה אינטנסיבית (שעורי בית מדי פעם פעם בחודש).המחשב עדיין נמצא באריזה מקורית ולא נפתח (הוא קנה אותו לפני איזה חודש).וכמו כן מאוד מוצא חן בעיני המסך הרחב.אני מאוד מעוניין לשמוע את האם המפרט הבא משתלם עבור 6000 ש"ח:מעבדסוג: Intel® Core™2 Duo Processorמהירות המעבד: 2.6 GHzזכרון מטמון cache: 6 MBסדרה: T9600BUS SPEED: 1066 MHzמסךגודל המסך: 16 "רזולוציה: 1280x800כרטיס מסך: ATI RADEON 3670 512MBמסך: HD WLED Edgeמסך רחב- WIDE: כלולזכרוןנפח: 4096 MBהרכב: (4096MB (2048MB X 2מהירות: 1066 MHzסוג זכרון: DDR 3אפשרות להרחבה עד (זיכרון מקסימאלי): 8192 MBכונניםכונן: צורב DVDRW SLIMד.קשיח נפח איחסון: 500 GBד.קשיח מהירות: 7200 RPMנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: כלולרמקולים: כלוליציאת אוזניות: כלולמצלמת אינטרנט מובנית: WebCam 2.0MPמיקרופון מובנה: כלולמערכת הפעלהדגם: Windows VISTA HOME Premiumשפת מערכת ההפעלה: אנגליתמידותמשקל כולל סוללה: 2.91 ק"גצבע: שחורחיבוריםUSB 2.0: 2 כניסותFirewire IEEE-1394: כלולVGA 15-pin: כלולRJ-45 Ethernet: כלולכניסת מיקרופון: כלולExpress Card/34: כלולExpress Card/54: כלולHDMI: כלול נתוני סוללהסוג סוללה: Lithium-ionמספר תאי סוללה: 6 תאיםאשמח לשמוע דיעות,עופר
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים אני לא מבין גדול אבל בשבועות האחרונים הסתכלתי קצת על לפטופיםהמחשב נראה לי יקר קצתבטח בגלל המעבד שהוא מהיר אבל אני לא בטוח שזה שווה את המחיר הזההכרטיס מסך גם דיי ישן וממה שקראתי פחות חזק מ HD4650המחשב גם נראה קל יחסית אז יכול להיות שזה מוסיף לו למחיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.